x
 • Hotel Alexandra Beach

  la doar 20 metri de plaja cu nisip si pietricele. Hotelul este inconjurat de o gradina cu vegetatie mediteraneana si ofera vedere panoramica spre goful Pefkari.

  vezi oferta

  - 20% reducere

 • Insula Thassos

  La doar 500 km de Bucuresti, Thassos este una din destinatiile preferate si ofera experiente de vacanta placute pentru oricine

  vezi ofertele

  -35% reducere

Insule Grecia 2017

oferte pentru vacante in insulele greciei 2017

Insule Grecia

Meniu/Filtre

Vacanta insule Grecia - litoral 2016

Petrece-ti vacanta in 2015 in Insula de Smarald sau Insula Verde, pe plajele insulelor Thassos si Corfu ale pitorestii Grecii. Fiecare insula are farmecul si specificul ei, noi am ales variante pentru cat mai multe activitati, in toate gamele de pret. Noi ne-am oprit, momentan, la Thassos, Insula de Smarald si Corfu, Insula Verde. Peisaje salbatice, oameni simpli si primitori si plaje libere te asteapta in insulele Greciei. Vezi oferta noastra cu cele mai bune optiuni pentru vacanta ta in Grecia.

Insula Thassos
Insula Corfu
Insula Lefkada
Insula Ammouliani
Oferte insule Grecia (176)

Oferte pentru o vacanta in insule Grecia 2017

Mai jos veti gasi variante pentru vacante reusita in insulele din Grecia pe care le propunem prntru 2017. Mai intai ar trebui sa analizati daca vi se potriveste mai mult vestita insula Corfu sau intimitatea la care te invita Thassos.


Impresii despre vacanta in insulele din Grecia

Obisnuim sa intrebam turistii nostri despre experienta lor din vacanta pe care au petrecut-o in insulele Greciei. Mai jos veti gasi cateva comentarii, pareri sau impresii despre hotelul sau sejurul petrecut in insulele din Grecia.

100% recomandă Lefkada, Grecia

Rezultat obținut pe baza a 11 impresii

9,07
 • O statiune in care ne-am reintoarce an de an,o insula cu plaje de poveste si taverne pline de oameni zambitori.

  Alexandru Economist , 28 ani
 • Lefkada este o statiune cu destule insule: kathisma, Porto katsiki etc. peisaje foarte frumoase, apa foarte curata, iar culoarea marii ionice m-aimpre...

  Cantaragiu Claudia Studenta , 20 ani

Oferte pentru vacante in insulele Greciei

In Thassos, cea mai populara insula, peisajele sunt salbatice iar oamenii sunt simpli si primitori. Vezi oferta noastra aleasa cu gandul de a-ti oferi cele mai bune optiuni pentru vacanta ta in Grecia.


"MULTUMIM PENTRU "TRATAMENTUL" LA CARE AM FOST SUPUSI. EXCELENT . IRINA si NICU HAGIU -am devenit clienti fideli "

- Hagiu Neculai , ADMINISTRATOR SRL, 45 ani | Impresii despre Travel Planner >>

a obținut nota 8.24 pe baza a 522 impresii.