x
Image

Oferte de vacante in Grecia 2020

Meniu/Filtre

Top vacante early booking Grecia 2017

Desi nu toate hotelurile de mai jos au reduceri consistente, reprezinta hotelurile care poate au cel mai bun raport calitate pret. Pentru hotelurile de mai jos, in general disponibilitatea este redusa in timpul sezonului, si de aceea, in afara avantajului de pret, aveti posibilitatea de a rezerva camere in perioada dorita, la hotelul dorit. Ne puteti contacta oricand pentru mai multe detalii si informaatii


Oferte propuse pentru vacante pe litoralul Greciei 2020

Fie ca alegeti Thassos, Halkidiki, Riviera Olimpului sau una din multiplele insule ale Greciei, Travel Planner are intotdeauna oferte de vacanta puse deoparte pentru clientii sai. Hoteluri de patru sau cinci stele la preturi deosebite va asteapta in statiunile de varf ale Greciei, cu oferte all-inclusive si pachete promotionale pentru familii. Lasati-va incantati de albastrul apelor Greciei si aveti incredere in ospitalitatea si confortul oferite turistilor.

Expira la 31.12 (34)
Top promotii (20)
Oferte Paste
Early booking (153)

"Am apelat la serviciile agentiei Travel Planner si anul trecut . Anul acesta am recomandat-o si prietenilor nostri ,alte doua familii cu copii. Au fost multumiti de promptitudinea serviciilor agentiei si nu in ultimul rand de pretul sejururilor scoase la vanzare.Cu siguranta vom pleca in concediu si anul viitor cu Travel Planner sau poate chiar anul acesta in iarna ,la munte in Bulgaria,ca am auzit numai vorbe frumoase despre statiunile montane bulgaresti ."

- CRISTEA, ASISTENT MEDICAL LICENTIAT, 50 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Litoral Grecia a obținut nota 8.3 pe baza a 1012 impresii.