x
Image

Oferte de vacante in Grecia 2019

Meniu/Filtre

Top vacante early booking Grecia 2017

Desi nu toate hotelurile de mai jos au reduceri consistente, reprezinta hotelurile care poate au cel mai bun raport calitate pret. Pentru hotelurile de mai jos, in general disponibilitatea este redusa in timpul sezonului, si de aceea, in afara avantajului de pret, aveti posibilitatea de a rezerva camere in perioada dorita, la hotelul dorit. Ne puteti contacta oricand pentru mai multe detalii si informaatii


Oferte propuse pentru vacante pe litoralul Greciei 2019

Fie ca alegeti Thassos, Halkidiki, Riviera Olimpului sau una din multiplele insule ale Greciei, Travel Planner are intotdeauna oferte de vacanta puse deoparte pentru clientii sai. Hoteluri de patru sau cinci stele la preturi deosebite va asteapta in statiunile de varf ale Greciei, cu oferte all-inclusive si pachete promotionale pentru familii. Lasati-va incantati de albastrul apelor Greciei si aveti incredere in ospitalitatea si confortul oferite turistilor.

Top promotii (20)
Oferte mai (61)
Early booking (79)
Expira la 30.04 (73)

"este ok.nu avem ce reprosa ,ce vacanta ne-ati propus ,asa a fost.deci prin urmare multumim pentru colaborare si sper sa ne mai vedem."

- STANCIU, operator energetic, 40 ani | Impresii despre Travel Planner >>

a obținut nota 8.25 pe baza a 890 impresii.