x
 • Hotel Alexandra Beach

  la doar 20 metri de plaja cu nisip si pietricele. Hotelul este inconjurat de o gradina cu vegetatie mediteraneana si ofera vedere panoramica spre goful Pefkari.

  vezi oferta

  - 20% reducere

 • Insula Thassos

  La doar 500 km de Bucuresti, Thassos este una din destinatiile preferate si ofera experiente de vacanta placute pentru oricine

  vezi ofertele

  -35% reducere

hoteluri de top in grecia

Top selectii pentru vacante in Grecia 2017

Top hoteluri propuse pentru vacante in Grecia 2017

Grecia este bine cunoscuta pentru ospitalitatea si disponibilitatea localnicilor pentru a te simti cat mai bine intr-o vacanta. De cele mai multe ori, nu calitatea mobilierului sau numarul de facilitati de care dispune hotelul sunt cele mai importante aspecte. Echipa Travel Planner a ales pentru dumneavoastra cateva din cele mai bune hoteluri de 3, 4 si 5 stele pe care le propunem pentru o vacanta cu adevarat reusita pe litoral Bulgaria si care au un raport calitate pret foarte bun.

Sortează după
Meniu/Filtre
70 hoteluri
  mai sunt 50 hoteluri

  "Cred ca este prima agentie cu care am colaborat si cu care dorim sa colaboram din nou. Nu suntem din Bucuresti si am colaborat strict on-line. Am fost foarte incantati de e-mail-urile prompte, absolut toate aranjamentele facute la hotel, sms cu urari de vacanta placuta si un numar de telefon in caz de nevoie si cel mai bine este ca nu a fost cazul sa il folosim. Recomand cu caldura."

  - Vacaru Alexandra, Domeniu IT, 26 ani | Impresii despre Travel Planner >>

  a obținut nota 8.25 pe baza a 519 impresii.