x
 • Hotel Thassos Grand

  Acest hotel nou de 5 stele din Thassos este amplasat într-un golf retras, în partea de sud a insulei, în Agios Ioannis.

  vezi oferta

  de la -35%

 • Insula Thassos

  La doar 500 km de Bucuresti, Thassos este una din destinatiile preferate si ofera experiente de vacanta placute pentru oricine

  vezi ofertele

  -35% reducere

Oferte propuse pentru vacante pe litoralul Greciei 2018

Fie ca alegeti Thassos, Halkidiki, Riviera Olimpului sau una din multiplele insule ale Greciei, Travel Planner are intotdeauna oferte de vacanta puse deoparte pentru clientii sai. Hoteluri de patru sau cinci stele la preturi deosebite va asteapta in statiunile de varf ale Greciei, cu oferte all-inclusive si pachete promotionale pentru familii. Lasati-va incantati de albastrul apelor Greciei si aveti incredere in ospitalitatea si confortul oferite turistilor.

Top promotii (23)
oferte iulie
Last minute (16)
Promotii (86)
Sortează după
Meniu/Filtre
86 hoteluri
  mai sunt 66 hoteluri

  "Fiind prima oara cind apelam la serviciile agentiei Travel Planer, am fost putin cam suspiciosi.Dar am avut o comunicare buna cu cei de la agentie si toate informatiile date de ei s-audovedit a fi reale la fata locului.Chaika Beach este un resort cu mai multe hoteluri a caror calitate difera.am sunat la agentie sa ne confirme daca vom fi cazati in Chaika sau in celelalte hoteluri. Cazarea am avut-o la hotel Chaika asa cum a fost trecut in rezervare.Multumim agentiei pentru seriozitate si am recomandat si altor prieteni serviciile agentiei Travel Planer.Chiar in aceasta perioada in care va scri..."

  - DOBRIN, patron restaurant, 41 ani | Impresii despre Travel Planner >>

  a obținut nota 8.23 pe baza a 838 impresii.