x
oferte pentru vacanta in insula corfu, grecia 2020

Impresii despre Halkidiki, Grecia 2020

Meniu/Filtre

Obisnuim sa intrebam turistii nostri despre experienta lor din vacanta pe care au petrecut-o in insula Corfu. Mai jos veti gasi cateva comentarii, pareri sau impresii despre hotelul sau sejurul petrecut in Corfu, Grecia.

,83
,83

  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
7.7

Placut

clima, apa, pozitia insulei: excelente; interventia omului insa o murdareste; problema gunoiului pe toata insula-uriasa

7.5

Impresii de vacanta

Statiunea este cam pustie, sunt multe altele mai populate Plaja este mica cu pietre, recomand papuci speciali Nu se platesc sezlongurile de la mica plaja a hotelului.

1

Locatia ok, dar cam atat

Daca iesi din resort (care arata bine dar nu mai grozav decat spre exemplu Djuni/Bulgaria sau Iberostar/Muntenegru) dai peste o priveliste comparabila cu litoralul romanesc dinainte de '89. Multe din business-urile locale probabil nu ar functionat in Romania nici 1 min pe considerente de curatenie, fluxuri, standarde, etc. Parte pozitiva chiar impresionanta = se pare ca cineva (UE la concurenta cu d-na M) a bagat frica in ei, ca iti dau bon fiscal si pt un porumb copt.


"Super agentie , multumesc de mesaje , dar nu am avut tel la mine si la intoarcere in tara am continuat concediul in tara la munte si de aceea cu am putut raspunde . Multumesc mult si chiar sunteti profesionisti ! TINETI-O TOT ASA ! "

- , economist , 37 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Litoral Grecia a obținut nota 8.3 pe baza a 1012 impresii.