x
 • Hotel Thassos Grand

  Acest hotel nou de 5 stele din Thassos este amplasat într-un golf retras, în partea de sud a insulei, în Agios Ioannis.

  vezi oferta

  de la -35%

 • Insula Thassos

  La doar 500 km de Bucuresti, Thassos este una din destinatiile preferate si ofera experiente de vacanta placute pentru oricine

  vezi ofertele

  -35% reducere

oferte pentru vacanta in insula corfu, grecia 2018

Impresii despre Halkidiki, Grecia 2018

Meniu/Filtre

Obisnuim sa intrebam turistii nostri despre experienta lor din vacanta pe care au petrecut-o in insula Corfu. Mai jos veti gasi cateva comentarii, pareri sau impresii despre hotelul sau sejurul petrecut in Corfu, Grecia.

,83
,83

 • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
 • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
7.7

Placut

clima, apa, pozitia insulei: excelente; interventia omului insa o murdareste; problema gunoiului pe toata insula-uriasa

7.5

Impresii de vacanta

Statiunea este cam pustie, sunt multe altele mai populate Plaja este mica cu pietre, recomand papuci speciali Nu se platesc sezlongurile de la mica plaja a hotelului.

1

Locatia ok, dar cam atat

Daca iesi din resort (care arata bine dar nu mai grozav decat spre exemplu Djuni/Bulgaria sau Iberostar/Muntenegru) dai peste o priveliste comparabila cu litoralul romanesc dinainte de '89. Multe din business-urile locale probabil nu ar functionat in Romania nici 1 min pe considerente de curatenie, fluxuri, standarde, etc. Parte pozitiva chiar impresionanta = se pare ca cineva (UE la concurenta cu d-na M) a bagat frica in ei, ca iti dau bon fiscal si pt un porumb copt.


"Am primit o oferta de all inclusive pentru royal bay 4* si am descoperit cand am ajuns ca doar cazarea este la 4*, mesele erau la un alt hotel si de o calitate foarte proasta, as aprecia ca pentru 1*! Am renuntat la all inclusive, dar a fost nevoie sa sun de maimulte ori la agentie. Pana la urma am primit diferenta pentru o parte din zile, fara scuze din partea agentiei."

- Raluca, Manager, 37 ani | Impresii despre Travel Planner >>

a obținut nota 8.24 pe baza a 785 impresii.