x
oferte pentru vacanta in insula corfu, grecia 2020

Impresii despre Halkidiki, Grecia 2020

Meniu/Filtre

Obisnuim sa intrebam turistii nostri despre experienta lor din vacanta pe care au petrecut-o in insula Corfu. Mai jos veti gasi cateva comentarii, pareri sau impresii despre hotelul sau sejurul petrecut in Corfu, Grecia.

,83
,83

  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
7.7

Placut

clima, apa, pozitia insulei: excelente; interventia omului insa o murdareste; problema gunoiului pe toata insula-uriasa

7.5

Impresii de vacanta

Statiunea este cam pustie, sunt multe altele mai populate Plaja este mica cu pietre, recomand papuci speciali Nu se platesc sezlongurile de la mica plaja a hotelului.

1

Locatia ok, dar cam atat

Daca iesi din resort (care arata bine dar nu mai grozav decat spre exemplu Djuni/Bulgaria sau Iberostar/Muntenegru) dai peste o priveliste comparabila cu litoralul romanesc dinainte de '89. Multe din business-urile locale probabil nu ar functionat in Romania nici 1 min pe considerente de curatenie, fluxuri, standarde, etc. Parte pozitiva chiar impresionanta = se pare ca cineva (UE la concurenta cu d-na M) a bagat frica in ei, ca iti dau bon fiscal si pt un porumb copt.


"Impresia mea este una foarte buna, comunicarea cu personalul este excelenta, operativitate, am reusit foarte rapid sa gasesc solutiile oportune pentru a alege o vacanta reusita. Am recomandat si prietenilor care au fost foarte multumiti de serviciile oferite."

- DRAGHICI, avocat, 32 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Litoral Grecia a obținut nota 8.3 pe baza a 1012 impresii.