Caută
x

Impresii Hotel Theoxenia

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Theoxenia. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Athos, Grecia prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
6,48
 
  • 8.7
  • 6.1
  • 5.3
  • 6.7
  • 6.3
  • 6.2
  • 5.7
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Athos și Oferte

6.86

nici vorba de 4 stele!

acceptabil pentru conditii de cazare,dar nu stiu pe ce au primit 4 stele!peisajul si plaja sunt singurile atuuri,in rest jalnic.Aproape totul se plateste,desi am avut all inclusive la barul de la plaja primesti gratis doar apa,bere,cafea de automat.Mancarea in unele zile dezastru,doar 2,3 zile din 6 am avut mancare buna.Doar dulciurile au fost f bune!Am fost anul trecut tot in Grecia la 3 stele si a fost mai bine!si nici un fel de animatie!doar o seara greceasca in tot sejurul!

4.33

O vacanta ratata!!!

Atat hotelul cat si serviciile oferite nu sunt nici pe departe de 4 stele.A fost primul concediu in care numaram zilele si asteptam sa treaca mai repede si sa plec acasa.Nu intru in detalii dar recomand tuturor cu toata sinceritatea ca atunci cand vor vrea sa-si cumpere o vacanta sa fuga cat pot de Hotel Theoxenia si de Ouranopoli in general.A fost o experienta pe care nu mi-as mai dori s .o repet vreodata.

6.53

usor dezamagita

Impresia despre hotel Theoxenia nu este foarte buna: mâncarea nu s-a schimbat decat foarte putin in sase zile (multa carne tocata sub diferite forme, bauturi destul de proaste, in pahare mici); camere destul de vechi, cu aparate de aer conditionat de pe vremea bunicilor, care mai faceau si niste zgomote ciudate; nu am avut acces la wi-fi decat contra cost, ceea ce pentru anul 2014 este inadmisibil; mâncarea la piscina si la plaja era contra cost; Prin urmare, am fost dezamagita de serviciile orferite de acest hotel, servicii care au fost sub cele oferite de Romania.

6.4

O vacanta distrusa

Hotelul este un hotel care nu depaseste cel mult doua stele. Mobilierul este vechi, dezintegrat, urat mirositor. Aparatele de aer conditionat sunt vechi si inadecvate, emana un aer uzat, urat mirositor. Liftul este obosit si defect, comenzile neprecise, usa se inchide si in timpul accesului, de multe ori lovind copii si caruciorul, aerul in lift este sufocant. Din pacate am avut si ghinionul sa fim blocati in lift zeci de minute. Mancarea este proasta si mult prea condimentata, din pacate am avut sansa ca toata familia respectiv grupul de 5 familii cu care am fost si multi alti turisti sa ne imbolnavim de enterocolita, lucru confirmat si de farmacie, unde ne-au spus ca este epidemie. Din pacate din 7 zile de vacanta 4 zile le-am petrecut in toaleta hotelului. La mese, lucru deranjant, frustrant si stresant era numararea persoanelor care intrau in sala de mese. Pentru cei cu all inclusiv bautura nu este inclusa in pretul mesei, pana si apa este contra cost, apa procurata de la supermarket era motiv de scandal. Cu aceasta ocazie chiar va rog sa preveniti si atentionati turistii interesati de aceasta locatie sau sa ii indrumati la alte locatii. In concluzie acest hotel este un focar de infectii, dezolant si neplacut.


"Comportamentul personalului agentiei a fost ireprosabil atat la momentul perfectării contractului cat și ulterior. "

- Scurtescu, Consilier juridic, 43 ani | Impresii despre Travel Planner >>