Caută
x

Impresii Hotel Sirines

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Sirines. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Thassos, Grecia prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,66
 
  • 8.5
  • 8.8
  • 7.8
  • 8.3
  • 8.2
  • 8
  • 8.3
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Thassos și Oferte

8.53

hotel sirines

Nu pot sa imi fac o parere prea clara despre hotel deoarece a fost prima data cand vizitam Grecia, pot insa compara cu Turcia si Bulgaria. Hotelul este amplasat chiar pe strada care duce catre plaja, noi am primit o camera cu vedere la strada prin urmare a fost foarte mare galagie, nu puteai sa stai noaptea cu usa de la balcon deschisa din cauza atv-urilor si a scuterelor ce treceau pe acolo, mancarea la fel in fiecare zi, nimic schimbat in 7 zile, prosoapele noi le-am schimbat de 2 ori, se facea curatenie in fiecare zi, lenjeria nu a schimbat-o niciodata, piscina ok, inchisa intre orele 14 si 17, in rest camera destul de spatioasa, la intrare avea si o chicineta utilata cu un minim necesar, aerul conditionat avea ventilatia directionata in jos ceea ce nu e tocmai bine pentru ca nu puteai dormi cu el mult timp (noi am prin si o perioada in care a fost foarte cald). Personalul dragut, daca le cereai ceva te ajutau.

8.33

Dulce si amar.

Hotelul este bun, dar administratorul il face sa para un sanatoriu sau un ospiciu de nevrotici, impune clientilor propiile reguli stricte , de exemplu , nu ai voie sa folosesti piscina intre orele 14.00-18.00. Probabil agentia nu are cunostinta de regulile patronului. Personalul nu cunoaste limba engleza. Mancarea nu are nimic in comun cu traditia greceasca , putina si de proasta calitate, lipsesc fructele din meniu, iar mustele ,albinele si viespiile, daca nu esti atent iti ia rosia din farfurie. La cazare aveam rezervate doua apartamente si patru camere, nu am avut parte decat de un singur apartament ,o familie formata din trei adulti si un copil de 10 ani au fost nevoiti sa doarma inghesuiti intr-o camera normala, cand i-am spus patronului ca nu este ce-a ce am rezervat , a raspuns ca daca nu ne convine putem pleca . A reusit sa ne strice sejurul am fost permanent monitorizati personal de acest patron , urmariti la masa . Din acest motiv am incercat sa stam cat mai putin in hotel, Aceste lipsuri au fost compensate din plin de frumusetea insulei, si tavernele Irene si cele din Theologus.


"Am primit informatiile necesare in timp util si cu multa exactitate, firma de transport - TABITA - cu soferi amabili si foarte bine pregatiti."

- FOMINO, tehnician proiectant, 58 ani | Impresii despre Travel Planner >>