Caută
x

Impresii Hotel Olympus Thea

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Olympus Thea. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Riviera Olimpului, Grecia prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,8
 
  • 8.6
  • 8.6
  • 8.7
  • 8.8
  • 9
  • 8.7
  • 9
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Riviera Olimpului și Oferte

8.6

Peisaj superb, plajă perfectă - condiții de cazare ”Grecești”

Dacă optați pentru camerele cu vedere la mare amplasarea hotelului aduce un avantaj, priveliștea find superba, mai ales de la etajele 4 și 5. Atenție, hotelul are pe partea cu vedere la mare 5 etaje (unde sunt camere) iar pe partea cu șoseaua doar 2 etaje. Noi am fost la etajul 3 cu vedere la mare, din nefericire deasupra camerei era restaurantul și o parte din terasă ceea ce a determinat un plus de zgomot până la ora 24:00. Din nefericire hotelul nu dispune de camere ”executiv” așa cum am achiziționat noi. Am primit o cameră family cu 5 paturi individuale, două supraetajate, cu ușa de la balcon care nu se închidea și cu aerul condiționat nefuncțional, fără nimic în baie (papuci, săpun, gel de duș, șampon, etc). Când am mers la recepție pentru a refuza camera, răspunsul primit a fost ”Aerul și ușa o reparăm, o să primiți și săpun și gel de duș la baie dar altă cameră nu avem, la noi există decât camere duble, de familie și suite, iar dumneavoastră aveți o cameră de familie” am prezentat din nou voucherul și site-ul agenției în care sunt detaliate opțiunile camerei (pat dublu, wifi, etc), au dat din umeri și au spus că nu au ce să facă. Nu vă așteptați să funcționeze internetul prin wifi, acesta are deconectări dese și viteză foarte, foarte mică (mail-ul se încarcă în 30s, nu se poate vorbi de altceva). Mâncarea este în general bună, dar nu este variată, practic ai doar două opțiuni la prânz și seara, iar dimineață un pic mai bine. Personalul este foarte puțin și foarte obosit (nu au nici o zi liberă), practic sunt 2 persoane la recepție, 4 în restaurant, 1 la barul de la piscină și 1 la barul din hotel, plus personalul de întreținere a camerelor. Despre facilități nu știu ce să spun, pentru că nu au altceva în afară de piscină în care pluteau uneori lămpile de iluminare pe timp de noapte - ”care nu reprezentau o problemă pentru că nu erau alimentate ziua!!!”, o trambulină și un leagăn pentru copii. Parcarea este mare fără taxă suplimentară.


"parere foarte buna, orice intrebare aveam d-na oana ne raspundea cu rabdare si ne explica in detaliu, recomand tuturor sa apeleze la aceasta agentie sunt foarte promti si draguti."

- BULIGAN, sofer, 35 ani | Impresii despre Travel Planner >>