Caută
x

Impresii Hotel Kamari Beach

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Kamari Beach. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Thassos, Grecia prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,16
 
  • 9
  • 7.6
  • 7.3
  • 8.5
  • 8.1
  • 8.2
  • 7.9
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Thassos și Oferte

8

Hotel bun de 3 stele, plaja buna, mic dejun de 1 stea.

Hotelul este de 3 stele, nimic mai mult. Personalul lasa de dorit. Plaja este buna. Micul dejun foarte slab, de 1 stea si aceea cazatoare. Sincer nu sunt pretentios la micul dejun dar nu aveai ce alege. Cafea - un instant foarte slab, suc execrabil diluat cu apa, laptele la fel. Nu recomand prietenilor. Din cate am inteles a fost un hotel bun dar acum nu merita. Sincer este scump pentru ce ofera.

8.93

Trei stele si atat

In afara plajei care este superba si a asezarii direct pe plaja nu merita trei stele. Poate si pentru comoditatea nesperata a paturilor ce te imbie la odihna. Dar micul dejun saracacios, in comparatie cu multe alte hoteluri din potos incercate de mine, pretul piperat si nejustificat in raport de oferta, camerele super micute( daca ai un geamantan mai mare vei avea o problema mai mare :)). Si in plus femeile de serviciu care au dat desteptarea la intreg holul zilnic, la cinci (05.00) in fiecare dimineata. Fara exceptie. Le multumim pentru posibilitatea de a admira cerul dimineata. Doar nu era sa dormim in concediu. In rest, Thassosul superb ca de obicei

4.86

SATISFACATOR

INTR-ADEVAR AM AVUT PARTE DE LINISTE DAR NU AM MAI REPETA EXPERIENTA DIN ANUMITE MOTIVE!CAMERA ESTE FOARTE MICA,POZELE DE PE SITE ITI FURA OCHII,TOT CONCEDIUL NE-AM TINUT HAINELE IN GEAMANTANE PENTRU CA NU AVEAM DULAPURI UNDE SA LE ASEZAM.LA CAPITOLUL MANCARE STAU FOARTE PROST,CALITATEA ESTE APROAPE ZERO,NOI AM AVUT DEMIPENSIUNE DAR AM FOST NEVOITI SA MANCAM LA DIFERITE LOCALURI DEOARECE NU PREA AM AVUT CE SA II DAM FIICEI NOASTRE SA MANANCE.NE-AM ASTEPTAT SA AVEM UN BUFET MAI DIVERSIFICAT DAR NU A FOST ASA.PERSONALUL ERA FOARTE GALAGIOS,CAND NE ODIHNE-AM DE AMIAZA PE LA ORA 14-15,ATUNCI SE TREZE-AU EI SA FACA CURAT IN CAMERA,BA ASPIRAU,BA SCHIMBAU LENJERIILE,BA SCHIMBAU PROSOAPELE ETC,IAR CAND LE-AM ZIS SA NU FACA GALAGIE CA MICUTA DOARME,AU FACUT IN ASA FEL INCAT LA NOI NU AU MAI CURATAT PANA LA SF CONCEDIULUI,DIN PACATE!!TELEVIZORUL NU FUNCTIONA,FRIGIDERUL LA FEL,SEIFUL ERA BLOCAT DE CAND AM AJUNS....ETC. INCHEI PRIN A VA REPETA CA AM AVUT PARTE DOAR DE LINISTEA CARE MA SURPRINS,NOI ASTA AM CAUTAT DE FAPT.

mai sunt 13 impresii

"Agentia Travel Planner a fost super,am comunicat foarte bine,d-na CAMELIA o draguta,o sa mai colaboram si pentru alte vacante,Tineti-o tot asa...Succes in continuare.."

- LILIANA, , 40 ani | Impresii despre Travel Planner >>