Caută
x

Impresii Hotel Ilio Mare

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Ilio Mare. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Thassos, Grecia prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,82
 
  • 8.9
  • 7.5
  • 7.4
  • 8
  • 8.1
  • 6.9
  • 7.7
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Thassos și Oferte

4.13

9 zile ratate din viata mea

Hotelul care se vrea a fi resort, dupa parerea mea este un hotel de 2 stele. Camere extrem de murdare, foarte multe insecte mai mici sau foarte mari, pereti zgariati, murdari si o zugraveala facuta in bataie de joc, mobilier extrem de murdar, cabina de dus improvizata si foarte mica, baia la un astfel de hotel avea aproximativ 4 mp si erau sarite placi de faianta, gresie era sparta. Zugraveala carpita pe holurile hotelului si foarte multa mizerie, mucegai si nelipsitele plase de paianjeni. Hotel dotat cu spatiu de joaca in aer liber, spatiu ce includea un leagan atarnat de un pom, loc unde daca ti lasai copilul putea sa dispara in camp, deoarece hotelul nu a mai refacu gardul, si locul arata ca dupa bombardament. Internet wi fi cu plata, 7 euro pe zi si te rugai sa mearga in camera :)), plaja cu plata, dotata cu niste sezlonguri si umbrele imprumutate de la Eforie sud, personal deloc amabil. Pe plaja nu ai voie cu nici un fel de produs care nu este comercializat la barul lor, eu am venit intr o zi cu un red bul si o punga de biscuiti pt copil si le au aruncat la gunoi fara sa ma intrebe macar sau sa mi explice ce se intampla. Ne am conformat comandam de la bar bauturi la pret de resort servite in pahare ieftine de plastic, si tot ne certam ca avem fel si fel de dulciuri si fructe pt copii la noi pe plaja. Restaurantul.... 9 dimineti cu mancare(panificatii) neschimbate, saracie totala la masa de dimineata, cornuri, placinta si fasole si salate, cu asta ne au tratat cei de la resort, masa de seara nici nu mai are rost sa vorbesc, ca mi aduc aminte si iar ma apuca nervii. Am stat 9 zile la acest hotel, nu au organizat nici un fel de activitate pe plaja sau la piscina, nici macar banala seara greceasca, la ora 11.30 se stingeau luminile inclusiv la piscina. In ultimele 4 zile i au apucat renovarile la un bar aflat sub camera mea cu vedere superba la mare, renovari care incepeau la ora 12 pana pe la 4, tot gaureau cu bormasina fara sa le pese de turisti, m am dus sa le atrag atentia si mi s a raspuns sec ca mai au cateva si termina. Nu vine nimeni sa ti care bagaju cand ajungi la hotel. Manager ul hotelului ne a tratat extrem de nepoliticos. Acesta minune de vacanta m a costat 1200€ si am mai cheltuit... Mai bine alegeam sa merg in turcia, plus ca am fost un grup de 5 familii, toate aduse de mine la aceasta agentie, total 6000€ .

6.53

nu e pe gustul nostru

aveam asteptari mai mari. notele vorbesc de la sine


"Impresia despre agentie este una foarte buna. Am rezervat online, am primit prin email oferta, am primit prin email factura proforma pe care am achitat-o de asemenea online. In ziua plecarii am primit un SMS cu informatii de contact de la agentie in caz de probleme (nu a fost cazul, totul fiind deja aranjat conform cererii noastre la receptie). La intoarcere de asemenea am primit un SMS. A fost cea mai placuta colaborare cu o agentie de turism pe care am avut-o vreodata."

- IFTENE, Inginer, 33 ani | Impresii despre Travel Planner >>