Caută
x

Impresii Hanioti Grand Victoria

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hanioti Grand Victoria. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Kassandra, Grecia prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
5,00
 
  • 6.5
  • 4
  • 4.5
  • 6.5
  • 4.5
  • 4.5
  • 4.5
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Kassandra și Oferte

3.93

Regretabil

Un hotel de 2 lei. Camera in care am fost cazati ( dubla standard) ar fi fost ok daca nu ar fi avut al treilea pat. Cum am intrat, am inceput sa mutam mobila ca sa ne facem loc de trecere si asa am descoperit mizeria. Nisip si praf adunat in citiva ani cred. Cit timp am stat ( 7 nopti), s-a dat de 2 ori cu mopul, adica s-a mutat nisipul de colo, colo. Prosoapele s-au schimbat de 2 ori. Baia extrem de mica ca spatiu in care trona o chiuveta masiva. Ca sa stai pe closet trebuia sa iei chiuveta in brate. Cadita de dus minuscula cu o perdea care se lipea de tine. Am si cazut in baie fiinca s-a lipit perdeaua de mine si m-am dezechilibrat. Cu ocazia asta am rupt si perdeaua. Am anuntat receptia, imediat a venit cineva si a inlocuit-o fara sa ne puna la plata ceva. Ar fi fost culmea! Am avut demipensiune. Dimineata aceiasi mincare, dar ok, aveai ce alege, in schimb seara, paste fierte, cartofi prajiti, carne de vita fiarta fara nimic altceva, sau amestecata cu orez de arata ca mincarea de ciini. Trei seri am mincat varza tocata cu morcovi, apoi m-am oprit ca mi-era sa nu imi creasca dintii ca la iepure. Internetul se plateste 1 euro pe zi, cu toate ca stiam de pe site-ul agentiei ca e gratuit. Check in-ul este la ora 16 nu la 14 si chec out-ul la ora 10.30, nu la 12 cum ne-a spus agentia. Foarte multi sirbi cu o groaza de copii, deci galagie la greu, piscina minuscula, nici nu am folosit-o ca nu aveai loc de copii. Plaja e relativ aproape, 10 minute de mers lejer. Mica si murdara, doua toalete ecologice si atit. Nu sunt dusuri sau apa sa te speli de nisip. Sezlongurile si umbrelele sunt contracost, 6 euro pe zi si nu prea poti fara ca nu ai umbra nicaieri. Pina in centru tot 10 minute de mers lejer. Parcarea are vreo 20 de locuri la strada principala, daca ai noroc, daca nu, unde gasesti loc in statiune sau in parcare privata cu 7 euro pe zi. Nu prea merita sa faci atita drum pentru conditiile astea. Nu as mai repeta experienta. Dezamagire...


"Colaboram de mai multi ani, 5-6 ani si ne intelegem F BINE cu consultantul nostru Mihaela Miu....Felicitari!!!!!!!!!!!!!1"

- Cornelia, pensionara, 57 ani | Impresii despre Travel Planner >>