Caută
x
a fost un sejur foarte foarte reusit.
9.1
9.1

Despre Hotel & SPA Lagomandra, Sithonia, Greece

merg al 3 an, deci este super, pentru o familie care merge la odihna. pentru o familie mai tanara nu sunt conditii foarte multe de distractie.

9.2
9.2

Despre Sithonia, Greece

foarte frumoasa, foarte linistita, cu plaja la mare la 4 minute, pacat ca sezlongurile si umbrella sunt cu plata, are o piscina excelenta.

9
9

Despre Agenţia Travel Planner

cu agentia am lucrat foarte bine, nu degeaba merg de 3-4 ani,am fost de 1 Mai, la Lagomandra,si astept o oferta pentru sfarsitul lunii august.Multumesc f f mult doamnei Camelia,este o persoana minunata

Hotelul este recomandabil pentru alte vacante, ofera conditii decente de cazare si facilitati conform descrierii. Insa un dezavantaj este faptul ca este izolat, lipseste atmosfera tipica strazii pline de taverne. Raportul calitate/pret nu avantajeaza hotelul....Pentru a ajunge in statiunea cea mai apropiata- Neos Marmaras e recomandabil masina . Nu e departe dar e o panta incomoda de urcat.......Despre Sithonia și Oferte

Alte oferte de cazare în Sithonia, Greece

Dacă Hotel & SPA Lagomandra nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sithonia, Greece. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.