Caută
x
Super ok
8.5
8.5

Despre Hotel Philoxenia (ex Bungalows), Sithonia, Greece

Foarte buna Cu o singura precizare:ar trebui i respectată legislatia europeană în ceea ce priveste chestiunea cu "Fumatul in locurile publice", deoarece când vecini fumează in balcoane /terasa tot fumul se duce si la cel care nu are acest viciu nociv pentru organism.

9.5
9.5

Despre Sithonia, Greece

Sa dezvoltat frumos aceasta ,dar mai au de lucrat la capitolul salubrizare. Este super ok ,la capitolul terasele si magazinelor pentru shoping.

9.7
9.7

Despre Agenţia Travel Planner

Totul a fost bine prezentat cu proptitudine de catre reprezentanța din Bucuresti(Mihaela) si catre reprezentantul din Grecia.

Am revenit cu placere la Philoxenia ...Conditiile sunt de 3 stele dar este f frumos ...Ne place linistea , mancarea , personalul .. Este un raport bun calitate pret ...desi toate par mai invechite , mai uzate dacat acum 5 ani cand am mers prima oara!...Pentru a ajunge in statiunea cea mai apropiata- Neos Marmaras e recomandabil masina . Nu e departe dar e o panta incomoda de urcat.......Despre Sithonia și Oferte

Alte oferte de cazare în Sithonia, Greece

Dacă Hotel Philoxenia (ex Bungalows) nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sithonia, Greece. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.