Caută
x
Super ok
8.5
8.5

Despre Hotel Philoxenia (ex Bungalows), Sithonia, Grecia

Foarte buna Cu o singura precizare:ar trebui i respectată legislatia europeană în ceea ce priveste chestiunea cu "Fumatul in locurile publice", deoarece când vecini fumează in balcoane /terasa tot fumul se duce si la cel care nu are acest viciu nociv pentru organism.

9.5
9.5

Despre Sithonia, Grecia

Sa dezvoltat frumos aceasta ,dar mai au de lucrat la capitolul salubrizare. Este super ok ,la capitolul terasele si magazinelor pentru shoping.

9.7
9.7

Despre Agenţia Travel Planner

Totul a fost bine prezentat cu proptitudine de catre reprezentanța din Bucuresti(Mihaela) si catre reprezentantul din Grecia.

Am revenit cu placere la Philoxenia ...Conditiile sunt de 3 stele dar este f frumos ...Ne place linistea , mancarea , personalul .. Este un raport bun calitate pret ...desi toate par mai invechite , mai uzate dacat acum 5 ani cand am mers prima oara!...Nu mi-a placut plaja despre care nu se discuta prea tare pe niciunde... Are cateva seslong-uri pe o fasie f ingusta de nisip. In apa sunt pietre mari, apa este putin adanca si dupa ce se termina pietrele incep algele si devine si mai putin adanca... Noi am mers la plajele din apropiere maxim 5 km in orice parte... i...9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Sithonia și Oferte

Alte oferte de cazare în Sithonia, Grecia

Dacă Hotel Philoxenia (ex Bungalows) nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sithonia, Grecia. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Am fost tratata cu seriozitate, promptitudine si amabilitate de catre d-na Beghes de fiecare data cand am apelat la serviciile agentiei. Asadar impresia mea este una foarte buna."

- Savu, profesor, 35 ani | Impresii despre Travel Planner >>