Caută
x
O vacanta reusita!
9.7
9.7

Despre Hotel Blue Dolphin, Sithonia, Greece

Hotelul este ok, cam de 3***+, curatenie, schimbat prosoape si lenjerie pat in fiecare zi, terasa mare, gradina superba, personal amabil si zambitor. Noi am avut HB, mancarea este excelenta, nu am ce reprosa, oricat m-as stradui... Plaja ar fi putut fi mai ingrijita, dar intrarea in apa a fost ok, fara pietre si fara arici de mare, cu multi pestisori. Piscina superba si spectacole in fiecare seara, ma declar multumita de aceasta alegere.

9.2
9.2

Despre Sithonia, Greece

Zona este frumoasa, am fost la mai multe plaje si am vizitat mai multe statiuni: Metamorfosi, Nikiti, Neos Marmaras.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Numai de bine, recomand, cu drag, tuturor!

Frumos, elegant, servicii foarte bune, mancarea extraordinara, peisaje superbe. In plus, programul interactiv propus de hotel a reprezentat un plus....Pentru a ajunge in statiunea cea mai apropiata- Neos Marmaras e recomandabil masina . Nu e departe dar e o panta incomoda de urcat.......Despre Sithonia și Oferte

Alte oferte de cazare în Sithonia, Greece

Dacă Hotel Blue Dolphin nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sithonia, Greece. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.