Caută
x
Sithonia village resort
5.5
5.5

Despre Hotel Sithonia Village, Sithonia, Grecia

Nu exista nici un fel de indicator catre hotel. L-am gasit cu dificultate. Camera a fost ok, insa foarte multi tantari spoiti pe pereti.mancare relativ ok, mai putin 2 seri in care nu parea comestibila.

7
7

Despre Sithonia, Grecia

Linistita, calma, nu sunt foarte multe de vazut sau de facut in statiune.

9
9

Despre Agenţia Travel Planner

Totul a fost facut cu profesionalism, ofertele au fost conform cerintelor si sumei oferite pentru aceasta vacanta. Agentul ne-a ajutat cu tot ce am solicitat.

Voi comenta doar partea modernizata din acest hotel, acolo unde am fost cazat. Camera este incapatoare (maricica pentru 2 pers - si chiar acceptabila pentru 3 pers.). Este dotata cu mobilier nou, frigider (nu racitor), Tv cu tub (la care nu este decat un program rusesc), paturi cu saltele noi si comode, lenjerie de pa...Nu mi-a placut plaja despre care nu se discuta prea tare pe niciunde... Are cateva seslong-uri pe o fasie f ingusta de nisip. In apa sunt pietre mari, apa este putin adanca si dupa ce se termina pietrele incep algele si devine si mai putin adanca... Noi am mers la plajele din apropiere maxim 5 km in orice parte... i...9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Sithonia și Oferte

Alte oferte de cazare în Sithonia, Grecia

Dacă Hotel Sithonia Village nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sithonia, Grecia. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Promtitudine, seriozitate si profesionalism! Chiar si pe sejururi comandate pe ultima suta de metri. Multumesc inca o data!"

- Cristina, economist, 24 ani | Impresii despre Travel Planner >>