Caută
x
Interesant!
9.2
9.2

Despre Hotel Philoxenia (ex Bungalows), Sithonia, Greece

Un hotel care oglindeste perfect raportul pret/calitate. Daca ai tot timpul in minte acest aspect vei fi foarte multumit, chiar surprins placut.

8.5
8.5

Despre Sithonia, Greece

Statiunea este mica, dar plaja iese in evidenta cu costurile mici la senzlonguri, fata de alte locuri cu plaje care epateaza, dar costuri mai mari. Exista un supermarket la iesirea din statiune, iar in interior magazine mici care ti satisfac nevoile.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Totul la superlativ, apelez cu incredere de fiecare data.

Am revenit cu placere la Philoxenia ...Conditiile sunt de 3 stele dar este f frumos ...Ne place linistea , mancarea , personalul .. Este un raport bun calitate pret ...desi toate par mai invechite , mai uzate dacat acum 5 ani cand am mers prima oara!...Pentru a ajunge in statiunea cea mai apropiata- Neos Marmaras e recomandabil masina . Nu e departe dar e o panta incomoda de urcat.......Despre Sithonia și Oferte

Alte oferte de cazare în Sithonia, Greece

Dacă Hotel Philoxenia (ex Bungalows) nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sithonia, Greece. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.