Caută
x
Interesant!
9.2
9.2

Despre Hotel Philoxenia (ex Bungalows), Sithonia, Grecia

Un hotel care oglindeste perfect raportul pret/calitate. Daca ai tot timpul in minte acest aspect vei fi foarte multumit, chiar surprins placut.

8.5
8.5

Despre Sithonia, Grecia

Statiunea este mica, dar plaja iese in evidenta cu costurile mici la senzlonguri, fata de alte locuri cu plaje care epateaza, dar costuri mai mari. Exista un supermarket la iesirea din statiune, iar in interior magazine mici care ti satisfac nevoile.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Totul la superlativ, apelez cu incredere de fiecare data.

Am revenit cu placere la Philoxenia ...Conditiile sunt de 3 stele dar este f frumos ...Ne place linistea , mancarea , personalul .. Este un raport bun calitate pret ...desi toate par mai invechite , mai uzate dacat acum 5 ani cand am mers prima oara!...Nu mi-a placut plaja despre care nu se discuta prea tare pe niciunde... Are cateva seslong-uri pe o fasie f ingusta de nisip. In apa sunt pietre mari, apa este putin adanca si dupa ce se termina pietrele incep algele si devine si mai putin adanca... Noi am mers la plajele din apropiere maxim 5 km in orice parte... i...9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Sithonia și Oferte

Alte oferte de cazare în Sithonia, Grecia

Dacă Hotel Philoxenia (ex Bungalows) nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sithonia, Grecia. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Ca si agentie este super ok! Nu pot sa dau nota 10, ca asat ar insemna plafonare! Noi ca si turisti, de la an la an ne dorim mult mai mult! Clar as recomanda agentia pritenilor, cum de altfel am si facut-o! "

- Alexandru, Inginer, 34 ani | Impresii despre Travel Planner >>