Caută
x
Bunicica
6.1
6.1

Despre Hotel Toroni Blue Sea, Sithonia, Grecia

Hotelul nu s-a ridicait la cele 4 stele cu care este cotat. Curatenia a lasat e dorit iar din punct de vedere al mesei si al curateniei din restaurant, a lasat foarte mult de dorit.

8
8

Despre Sithonia, Grecia

O statiune frumoasa, linistita, recomandata celor care au copii si vor liniste. Nicipul faore bun, apa foarte curata, plaja foarte aproape.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

O colaborare foarte buna si grija pentru clienti. Voi v-ati facut treaba foarte bine. Multumim!

Hotelul nu s-a ridicait la cele 4 stele cu care este cotat. Curatenia a lasat e dorit iar din punct de vedere al mesei si al curateniei din restaurant, a lasat foarte mult de dorit....Nu mi-a placut plaja despre care nu se discuta prea tare pe niciunde... Are cateva seslong-uri pe o fasie f ingusta de nisip. In apa sunt pietre mari, apa este putin adanca si dupa ce se termina pietrele incep algele si devine si mai putin adanca... Noi am mers la plajele din apropiere maxim 5 km in orice parte... i...9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Sithonia și Oferte

Alte oferte de cazare în Sithonia, Grecia

Dacă Hotel Toroni Blue Sea nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sithonia, Grecia. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."A fost corecta și mi-a oferit toate informațiile de care aveam nevoie . Nu ați specificat ca accesul la sauna este contra cost. Dar fata de colegii care au venit prin alta agenție chiar am fost mulțumit ."

- Jarcau, Inginer, 57 ani | Impresii despre Travel Planner >>