Caută
x
Vacanta Sithonia
9.2
9.2

Despre Hotel Simeon, Sithonia, Grecia

Hotelul este destul de frumos iar personalul amabil si dragut , mancarea foarte buna si diversificata ,plaja hotelului este cam micuta dar ok si preturile mici pentru sezlong ,este un loc bun pentru familii cu copii .

9
9

Despre Sithonia, Grecia

Statiunea este cam mica si nu prea ai multe locuri in care sa te duci, insa este perfecta daca vrei o vacanta in care doar sa te relaxezi si sa te odihnesti . Poti pleca sa vizitezi si alte statiuni sau plaje deoarece sunt destul de aproape.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Agentia este foarte serioasa , preturile fiind bune .

Este un hotel curat , modern.Camerele sunt dotate cu tot ce este necesar.Ca si minus as puncta faptul ca este frecventat de multe familii cu copii si este foarte mare galagie...Nu mi-a placut plaja despre care nu se discuta prea tare pe niciunde... Are cateva seslong-uri pe o fasie f ingusta de nisip. In apa sunt pietre mari, apa este putin adanca si dupa ce se termina pietrele incep algele si devine si mai putin adanca... Noi am mers la plajele din apropiere maxim 5 km in orice parte... i...9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Sithonia și Oferte

Alte oferte de cazare în Sithonia, Grecia

Dacă Hotel Simeon nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sithonia, Grecia. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."ca de fiecare data ne-am bazat foarte mult pe recomandarile agentiei si nu am fost dezamagiti, atat pentru excursiile din vara cat si cele din iarna. "

- Lemnaru, expert contabil, 36 ani | Impresii despre Travel Planner >>