Caută
x
Vacanta Sithonia
9.2
9.2

Despre Hotel Simeon, Sithonia, Greece

Hotelul este destul de frumos iar personalul amabil si dragut , mancarea foarte buna si diversificata ,plaja hotelului este cam micuta dar ok si preturile mici pentru sezlong ,este un loc bun pentru familii cu copii .

9
9

Despre Sithonia, Greece

Statiunea este cam mica si nu prea ai multe locuri in care sa te duci, insa este perfecta daca vrei o vacanta in care doar sa te relaxezi si sa te odihnesti . Poti pleca sa vizitezi si alte statiuni sau plaje deoarece sunt destul de aproape.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Agentia este foarte serioasa , preturile fiind bune .

Un hotel in localitate, departe de plaja, curat, corect, mancare la limita, personal civilizat, Prea departe de Romania necesitand 12-14 ore de condus....Pentru a ajunge in statiunea cea mai apropiata- Neos Marmaras e recomandabil masina . Nu e departe dar e o panta incomoda de urcat.......Despre Sithonia și Oferte

Alte oferte de cazare în Sithonia, Greece

Dacă Hotel Simeon nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sithonia, Greece. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.