Caută
x
O locatie nepotrivita
2
2

Despre Hotel Blue Dolphin, Sithonia, Grecia

Nu recomandam acest hotel cu, camere de 2* si in nici un caz 4*. Plaja in nota camerelor, intrare cu bolovani si vegetatie marina, inadecvata ptr copii mici. Mancarea decenta insa departe de mancarea specifica greceasca.

1
1

Despre Sithonia, Grecia

Statiunea nu este in Sithonia asa cum eronat se promoveaza acest hotel ci mai degraba in regiunea ormylia. Statiunea nu exceleaza la nici un capitol.

5
5

Despre Agenţia Travel Planner

Dezamagiti de modalitatea in care ne-a fost promovat acest hotel

Frumos, elegant, servicii foarte bune, mancarea extraordinara, peisaje superbe. In plus, programul interactiv propus de hotel a reprezentat un plus....Nu mi-a placut plaja despre care nu se discuta prea tare pe niciunde... Are cateva seslong-uri pe o fasie f ingusta de nisip. In apa sunt pietre mari, apa este putin adanca si dupa ce se termina pietrele incep algele si devine si mai putin adanca... Noi am mers la plajele din apropiere maxim 5 km in orice parte... i...9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Sithonia și Oferte

Alte oferte de cazare în Sithonia, Grecia

Dacă Hotel Blue Dolphin nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sithonia, Grecia. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."am cooperat super bine, mai ales cu una dintre angajatii dvs., doamna Mihaela, care ne-a ajutat cu mutarea de la hotel Vigo din Nessebar aici si ne-a facut a 2a parte a vacantei nemaipomenita."

- Neacsu, Asistent medical, 42 ani | Impresii despre Travel Planner >>