Caută
x
Sejur la hotel Simeon in Grecia
6.7
6.7

Despre Hotel Simeon, Sithonia, Grecia

Hotelul este format din 3 cladiri, doua mari si una noua. Eu am stat in cea veche, unde camerele sunt mici, cu mobilier vechi. Camerele au fost curatate in fiecare zi, dar lenjeria de pat s-a schimbat doar o data la zece zile. Mancarea are nevoie de asemenea de imbunatatiri. De la piscina pana la plaja nu sunt mai mult de 50-70 de metri. Lucrul cel mai enervant a fost internetul. Am platit pentru zece zile (1Euro pe zi), dar dupa a treia zi, nu mai mergea deloc. Receptionista mi-a dat parola pentru WiFi din lobby, unde viteza de conectare a fost mai buna. Dar putem folosi numai un singur dispozitiv, pentru al doilea trebuie sa platesti. Recomand doar pentru pret.

7
7

Despre Sithonia, Grecia

Statiunea e mai degraba un sat cu putine localuri si atmosfera prea linistita. Viata de noapte e zero. Nota mea este 7 facand o medie intre Metamorfosi si Sithonia. Toata zona merita vizitata. Pentru viata de noapte, plimbari de seara va recomand Neo Marmaras - cel mai mare oras de pe acolo. In Porto Koufo sunt taverne unde se gateste un peste foarte bun !!

9
9

Despre Agenţia Travel Planner

Sunt amabili. Au decurs repede formalitatile.

Este un hotel curat , modern.Camerele sunt dotate cu tot ce este necesar.Ca si minus as puncta faptul ca este frecventat de multe familii cu copii si este foarte mare galagie...Nu mi-a placut plaja despre care nu se discuta prea tare pe niciunde... Are cateva seslong-uri pe o fasie f ingusta de nisip. In apa sunt pietre mari, apa este putin adanca si dupa ce se termina pietrele incep algele si devine si mai putin adanca... Noi am mers la plajele din apropiere maxim 5 km in orice parte... i...9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Sithonia și Oferte

Alte oferte de cazare în Sithonia, Grecia

Dacă Hotel Simeon nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sithonia, Grecia. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Travel Planner un partener de nadejde pentru petrecerea vacantelor! Pe mine una m-ati cucerit cu corectitudinea, promtitudinea, eficienta dar mai ales cu comunicarea dvs. dovada fiind si acest mail sa ma intrebati cum a fost acolo?.......va multumesc!"

- Mariana, pensionara, 59 ani | Impresii despre Travel Planner >>