Caută
x
Sejur la hotel Simeon in Grecia
6.7
6.7

Despre Hotel Simeon, Sithonia, Greece

Hotelul este format din 3 cladiri, doua mari si una noua. Eu am stat in cea veche, unde camerele sunt mici, cu mobilier vechi. Camerele au fost curatate in fiecare zi, dar lenjeria de pat s-a schimbat doar o data la zece zile. Mancarea are nevoie de asemenea de imbunatatiri. De la piscina pana la plaja nu sunt mai mult de 50-70 de metri. Lucrul cel mai enervant a fost internetul. Am platit pentru zece zile (1Euro pe zi), dar dupa a treia zi, nu mai mergea deloc. Receptionista mi-a dat parola pentru WiFi din lobby, unde viteza de conectare a fost mai buna. Dar putem folosi numai un singur dispozitiv, pentru al doilea trebuie sa platesti. Recomand doar pentru pret.

7
7

Despre Sithonia, Greece

Statiunea e mai degraba un sat cu putine localuri si atmosfera prea linistita. Viata de noapte e zero. Nota mea este 7 facand o medie intre Metamorfosi si Sithonia. Toata zona merita vizitata. Pentru viata de noapte, plimbari de seara va recomand Neo Marmaras - cel mai mare oras de pe acolo. In Porto Koufo sunt taverne unde se gateste un peste foarte bun !!

9
9

Despre Agenţia Travel Planner

Sunt amabili. Au decurs repede formalitatile.

Un hotel in localitate, departe de plaja, curat, corect, mancare la limita, personal civilizat, Prea departe de Romania necesitand 12-14 ore de condus....Pentru a ajunge in statiunea cea mai apropiata- Neos Marmaras e recomandabil masina . Nu e departe dar e o panta incomoda de urcat.......Despre Sithonia și Oferte

Alte oferte de cazare în Sithonia, Greece

Dacă Hotel Simeon nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sithonia, Greece. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.