Caută
x
O experienta placuta
9.1
9.1

Despre Hotel Village Mare, Sithonia, Grecia

Foarte curat, s-a facut curatenie in fiecare zi, mancarea este deosebita, foarte gustoasa, multa, nu s-a repetat si personalul a fost foarte amabil. Ambele piscine foarte curate, barul bine aprovizionat. Am ajuns la ora 16 ora locala, cazarea a durat 10 minute cred; foarte eficient si eficace am ajuns in camera pe care o rezervasem. Plaja este la 5 minute de mers pe jos, micuta dar marea albastra compenseaza totul. Sunt zone cu pietre dar putin mai in larg este un nisip fin. Recomand Village Mare celor care doresc liniste, familiilor cu copii... este inghetata si suc la discretie :)

7.5
7.5

Despre Sithonia, Grecia

Metamorfosi e un oras cam mic si aglomerat, dar are farmecul lui. Preturile sunt acceptabile zic eu: apa la 0,5 euro, salata greceasca 6 euro, ulei de masline 20 euro pentru 5 litri.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

E a doua oara cand apelez la serviciile agentiei si am fost iarasi multumita. Noi ne-am decis cam greu dar d-ra de la agentie a fost foarte rabdatoare cu noi. Ne-a trimis repede mai multe oferte din locatii diferite si ne-a ajutat cu informatii despre destinatii.

Excelent. Mancare buna, camere curate ( in fiecare zi se facea curat in camere), personal amabil....Nu mi-a placut plaja despre care nu se discuta prea tare pe niciunde... Are cateva seslong-uri pe o fasie f ingusta de nisip. In apa sunt pietre mari, apa este putin adanca si dupa ce se termina pietrele incep algele si devine si mai putin adanca... Noi am mers la plajele din apropiere maxim 5 km in orice parte... i...9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Sithonia și Oferte

Alte oferte de cazare în Sithonia, Grecia

Dacă Hotel Village Mare nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sithonia, Grecia. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Am lucrat cu oameni profesionisti care s-au tinut de cuvant. N-am avut nicio problema inainte sau pe durata sejurului. Am ajuns la Travel Planner printr-o recomandare si o sa recomand aceasta agentie mai departe."

- Valentin, Software Tester, 27 ani | Impresii despre Travel Planner >>