Caută
x
Concediu foarte reusit ...
9.4
9.4

Despre Hotel Meliton Inn Bungalows, Sithonia, Greece

Este un hotel pe care l-am recomanda cu drag tuturor.Este perfect pentru familisti .Plaja este la 4-5 m de hotel. Sezlonguri si umbrele rezervate free. Micul dejun suficient de diversificat si indestulator. Masa de pranz de multe ori am luat o chiar la restaurantul hotelului find super ok chiar si la pret . Eram serviti de o romanca ( Sorina ) foarte draguta.

7.7
7.7

Despre Sithonia, Greece

Pentru a ajunge in statiunea cea mai apropiata- Neos Marmaras e recomandabil masina . Nu e departe dar e o panta incomoda de urcat.

7.7
7.7

Despre Agenţia Travel Planner

Impresie foarte buna . Personal amabil ce se implica . Le multumesc.

Este un hotel pe care l-am recomanda cu drag tuturor.Este perfect pentru familisti .Plaja este la 4-5 m de hotel. Sezlonguri si umbrele rezervate free. Micul dejun suficient de diversificat si indestulator. Masa de pranz de multe ori am luat o chiar la restaurantul hotelului find super ok chiar si la pret . Eram ser...Pentru a ajunge in statiunea cea mai apropiata- Neos Marmaras e recomandabil masina . Nu e departe dar e o panta incomoda de urcat.......Despre Sithonia și Oferte

Alte oferte de cazare în Sithonia, Greece

Dacă Hotel Meliton Inn Bungalows nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sithonia, Greece. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.