Caută
x
Concediu foarte reusit ...
9.4
9.4

Despre Hotel Meliton Inn Bungalows, Sithonia, Grecia

Este un hotel pe care l-am recomanda cu drag tuturor.Este perfect pentru familisti .Plaja este la 4-5 m de hotel. Sezlonguri si umbrele rezervate free. Micul dejun suficient de diversificat si indestulator. Masa de pranz de multe ori am luat o chiar la restaurantul hotelului find super ok chiar si la pret . Eram serviti de o romanca ( Sorina ) foarte draguta.

7.7
7.7

Despre Sithonia, Grecia

Pentru a ajunge in statiunea cea mai apropiata- Neos Marmaras e recomandabil masina . Nu e departe dar e o panta incomoda de urcat.

7.7
7.7

Despre Agenţia Travel Planner

Impresie foarte buna . Personal amabil ce se implica . Le multumesc.

Este un hotel pe care l-am recomanda cu drag tuturor.Este perfect pentru familisti .Plaja este la 4-5 m de hotel. Sezlonguri si umbrele rezervate free. Micul dejun suficient de diversificat si indestulator. Masa de pranz de multe ori am luat o chiar la restaurantul hotelului find super ok chiar si la pret . Eram ser...Nu mi-a placut plaja despre care nu se discuta prea tare pe niciunde... Are cateva seslong-uri pe o fasie f ingusta de nisip. In apa sunt pietre mari, apa este putin adanca si dupa ce se termina pietrele incep algele si devine si mai putin adanca... Noi am mers la plajele din apropiere maxim 5 km in orice parte... i...9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Sithonia și Oferte

Alte oferte de cazare în Sithonia, Grecia

Dacă Hotel Meliton Inn Bungalows nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sithonia, Grecia. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Relatia a fost corecta. Ne-a impresionat faptul ca ati tinut legatura cu noi in timpul vacantei. Vom mai colabora cu siguranta"

- Sorin, director comercial, 49 ani | Impresii despre Travel Planner >>