Caută
x
O vacanta reusita
9.1
9.1

Despre Hotel FilosXenia Ismaros, Alexandroupoli,

Un hotel bun, cu plaja proprie, piscina pentru copii si piscina pentru adulti, salvamar la piscina, internet in tot complexul. Camerele sunt OK, curatenia se face zilnic. Am fost cazati la casute - au curte cu gratar, sezlonguri, umbreluta si parcare. Mancarea foarte buna. Pranzul si cina includea la alegere vin/bere/ouzo/suc. Personalul amabil. Fiind totusi inceput de septembrie, animatie nu prea pot spune ca a fost. Dar pentru odihna si relaxare e un hotel excelent.

8.2
8.2

Despre Alexandroupoli,

Statiunea Platanitis este de fapt un sat care are doua hoteluri si un restaurant cu terasa. Eate la 30 km de Komotini si 45 km de Alexandroupoli. Plaja hotelului este cu pietre si cel mai probabil cu arici de mare. De la hotel ne-a recomandat sa nu intram in apa fara incaltari speciale. Mai exista o plaja cu nisip in localitatea urmatoare. In rest, peste tot plantatii cu bumbac si livezi de maslini.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

La prima colaborare pe care am avut-o, agentia mi-a lasat o impresie foarte buna. In cateva cuvinte: promptitudine, comunicativitate, grija pentru fiecare client al sau. Mi-a lasat si impresia unei sigurante, din moment ce am platit integral sejurul marti dupa-amiaza, iar miercuri am fost la hotel.

Un hotel bun, cu plaja proprie, piscina pentru copii si piscina pentru adulti, salvamar la piscina, internet in tot complexul. Camerele sunt OK, curatenia se face zilnic. Am fost cazati la casute - au curte cu gratar, sezlonguri, umbreluta si parcare. Mancarea foarte buna. Pranzul si cina includea la alegere vin/bere...Statiunea Platanitis este de fapt un sat care are doua hoteluri si un restaurant cu terasa. Eate la 30 km de Komotini si 45 km de Alexandroupoli. Plaja hotelului este cu pietre si cel mai probabil cu arici de mare. De la hotel ne-a recomandat sa nu intram in apa fara incaltari speciale. Mai exista o plaja cu nisip in ...9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Alexandroupoli și Oferte

Alte oferte de cazare în Alexandroupoli,

Dacă Hotel FilosXenia Ismaros nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Alexandroupoli, . Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Data viitoare voi fi mai atenta la recomandarile agentiei. Mi s-a mai parut ciudat ca am platit cu vreo 70 de euro mai scump in conditiile in care am achizitionat early booking decat daca am fi achitat in plin sezon. Cu siguranta la anul nu me vom mai grabi nici cu plata si nici cu alegerea vacantei."

- DINCA MILAN GABRIEL , dir. vanzari, 37 ani | Impresii despre Travel Planner >>