Caută
x
Relaxant
7.7
7.7

Despre Alea Hotel & Suites, Thassos, Greece

Complexul hotelier Alea Hotel este amplasat pe malul marii. Am avut privilegiul de a ma bucura de un apartament junior cu piscina privata, care s-a dovedit a fi o alegere inspirata. Ma asteptam fiind vorba de apartament sa fie insa 2 camere separate, dar era o singura camera cu un pat matrimonial si o canapea fixa (de marimea unei camere la Miramar). Intrarea in mare este lina si pe o distanta considerabila, ceea ce o recomanda familiilor cu copii. Marele impediment al hotelului in perioada sejurului meu, a fost faptul ca pe terasa amenajata pe plaja nu se putea lua masa datorita viespiilor.

7.5
7.5

Despre Thassos, Greece

Complexul hotelier este situate la aproximativ 11 km in directia Limenas fata de statiunea port Thassos. Doar in treacat am vizitat statiunea Thassos.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Am ramas placut surprins sa regasesc, dupa o perioada de timp, Travel Planner ca fiind acelasi partener de neegalat in domeniul serviciilor de turism! Continuati sa mentineti aceleasi standard de calitate prin care excelati in momentul de fata!

Complexul hotelier Alea Hotel este amplasat pe malul marii. Am avut privilegiul de a ma bucura de un apartament junior cu piscina privata, care s-a dovedit a fi o alegere inspirata. Ma asteptam fiind vorba de apartament sa fie insa 2 camere separate, dar era o singura camera cu un pat matrimonial si o canapea fixa (de ...Este situată foarte aproape de cel mai mare oraș al insulei, nu prea exista plaja in apropierea hotelului......Despre Thassos și Oferte

Alte oferte de cazare în Thassos, Greece

Dacă Alea Hotel & Suites nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Thassos, Greece. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.