Caută
x
Relaxant
7.7
7.7

Despre Alea Hotel & Suites, Thassos, Greece

Complexul hotelier Alea Hotel este amplasat pe malul marii. Am avut privilegiul de a ma bucura de un apartament junior cu piscina privata, care s-a dovedit a fi o alegere inspirata. Ma asteptam fiind vorba de apartament sa fie insa 2 camere separate, dar era o singura camera cu un pat matrimonial si o canapea fixa (de marimea unei camere la Miramar). Intrarea in mare este lina si pe o distanta considerabila, ceea ce o recomanda familiilor cu copii. Marele impediment al hotelului in perioada sejurului meu, a fost faptul ca pe terasa amenajata pe plaja nu se putea lua masa datorita viespiilor.

7.5
7.5

Despre Thassos, Greece

Complexul hotelier este situate la aproximativ 11 km in directia Limenas fata de statiunea port Thassos. Doar in treacat am vizitat statiunea Thassos.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Am ramas placut surprins sa regasesc, dupa o perioada de timp, Travel Planner ca fiind acelasi partener de neegalat in domeniul serviciilor de turism! Continuati sa mentineti aceleasi standard de calitate prin care excelati in momentul de fata!

Complexul hotelier Alea Hotel este amplasat pe malul marii. Am avut privilegiul de a ma bucura de un apartament junior cu piscina privata, care s-a dovedit a fi o alegere inspirata. Ma asteptam fiind vorba de apartament sa fie insa 2 camere separate, dar era o singura camera cu un pat matrimonial si o canapea fixa (de ...Complexul hotelier este situate la aproximativ 11 km in directia Limenas fata de statiunea port Thassos. Doar in treacat am vizitat statiunea Thassos....9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Thassos și Oferte

Alte oferte de cazare în Thassos, Greece

Dacă Alea Hotel & Suites nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Thassos, Greece. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."am asteptat destul de mult sa primesc confirmarea de rezervare, desi se mentiona ca in 24h primesc un raspuns, de orice fel. In loc de confirmare, am primit...oferta, desi o aveam deja si nu asta cerusem. Finally,m-am deplasat la bucuresti ca sa pot urgenta lucrurile si am achitat acolo. --- Travel Planner: scuze pentru neplacerile intampinate. Confirmarea a intarziat pentru ca numarul de camere era limitat in perioada in care ati solicitat dvs si a trebuit sa insistam pentru a primi confirmarea camerei dvs."

- Rogojinoiu Ovidiu , medic, 44 ani | Impresii despre Travel Planner >>