Caută
x
O vacanta reusit
10
10

Despre Hotel Alexandra Beach Spa Resort, Thassos, Greece

Totul este la superlativ. Am o singura observație, singurul lucru ce m-a deranjat este zgomotul de tacâmuri și lipsa liniștii in sala de mese.

9.5
9.5

Despre Thassos, Greece

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Sunt super incantata de agenție. Mi-a plăcut mult și faptul ca înainte de călătorie mi-a amintit ce trebuie făcut...foarte fain și unic pana acum.

Totul este la superlativ. Am o singura observație, singurul lucru ce m-a deranjat este zgomotul de tacâmuri și lipsa liniștii in sala de mese....Complexul hotelier este situate la aproximativ 11 km in directia Limenas fata de statiunea port Thassos. Doar in treacat am vizitat statiunea Thassos....9,33
98% 12545 impresii

Sunt foarte multumita de colaborarea cu agentia. Foarte promti, si raspund la orice intrebare. Cu siguranta o sa mai apelez la serviciile acestei agentii....Despre Thassos și Oferte

Alte oferte de cazare în Thassos, Greece

Dacă Hotel Alexandra Beach Spa Resort nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Thassos, Greece. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."10/10. pret, servicii, feedback. voi mai apela la aceasta agentie. cuvantul cel mai potrivit despre ea, dupa cateva secunde de gandire: memorabila."

- Nichifor-Voicu Radu-Marian, director vanzari, 38 ani | Impresii despre Travel Planner >>