Caută
x
Impresii vacanta Lefkada
8.5
8.5

Despre Hotel Tesoro, Lefkada, Greece

Un hotel format din bungalow-uri etajate pe panta naturala. Aproape toate au vedere la mare, o calitate excelenta! Este foarte linistit, personalul extrem de amabil. Locurile de parcare sunt aproape suficiente, noi ajungeam noaptea tarziu si nu mai gaseam loc dar parcam pe aleea de acces a hotelului cu acceptul patronului. Mancarea este ok, gatita bine dar aceeasi. Ma refer la micul dejun, in rest am mancat in alte parti.Camerele sunt spatioase, aranjate foarte frumos, baia mare si spatioasa, design si amenajare interioara excelente. Curatenia este punctul lor forte, tot timpul gasesti camera curata perfect, parfumata si asternuturile aranjate chic, chiar ne-a surprins placut! Nota 10 pentru acest hotel!

9.2
9.2

Despre Lefkada, Greece

Cazarea am avut-o in Nikiana. Este o localitate mica si pitoreasca. Despre Lefkada ar fi multe de spus. Depinde foarte mult de ceea ce doresti sa faci in Lefkada. Plajele au intrarea in apa abrupta iar nisipul este rar. In general sunt formate din pietre albe. Daca urmaresti plaje cu nisip fin si apa linistita atunci nu este cazul sa vii in Lefkada. Lefkada este fabuloasa pentru cine stie sa aprecieze frumusetea salbatica si cateodata brutala a acestei insule.Peisajul este ireal de frumos. Seamana cu un decor cinematografic. Apa este un albastru deschis , foarte limpede, arata fantastic! Preturile sunt maricele, repet, depinde de fiecare cum isi alege, poti manca numai gyros sau sa-ti gatesti singur si, probabil, faci economii importante, sau mananci la taverne, dar trebuie sa fii pregatit pentru ca preturile sunt mai mari comparativ cu Grecia estica. Pentru noi a fost un concediu extraordinar!

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Colaboram excelent cu aceasta agentie. Niciodata nu am avut probleme, totul a fost asa cum am stabilit. Intotdeauna am comunicat excelent! Multumiri speciale Cameliei Diaconu care intotdeauna a fost draguta si ne-a ajutat sa luam deciziile cele mai bune!

Un hotel format din bungalow-uri etajate pe panta naturala. Aproape toate au vedere la mare, o calitate excelenta! Este foarte linistit, personalul extrem de amabil. Locurile de parcare sunt aproape suficiente, noi ajungeam noaptea tarziu si nu mai gaseam loc dar parcam pe aleea de acces a hotelului cu acceptul patronu...Cazarea am avut-o in Nikiana. Este o localitate mica si pitoreasca. Despre Lefkada ar fi multe de spus. Depinde foarte mult de ceea ce doresti sa faci in Lefkada. Plajele au intrarea in apa abrupta iar nisipul este rar. In general sunt formate din pietre albe. Daca urmaresti plaje cu nisip fin si apa linistita atunci n......Despre Lefkada și Oferte