Caută
x
O experiența plăcută
8.8
8.8

Despre Rachoni Bay Resort, Thassos, Greece

Deoarece am mai fost la acest hotel stiam aproximativ care sunt condițiile , dar dupa recomandarea agenției dumneavoastră am ales varianta de camera cu cele mai bune condiții si a fost foarte bine. Amplasamentul hotelului e de fapt motivul pentru care merita sa-l alegi ca destinație de vacanta si pentru care poti trece cu vederea unele mici neajunsuri. Pot spune ca a fost o vacanta reușită !

8.7
8.7

Despre Thassos, Greece

Skala Rachoni este o stațiune linistita, mai ales pentru familii care au copii. Marea e foarte linistita si asta oferă relaxare maxima !

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Fiind prima mea colaborare cu agenția Travel Planner , desigur ca am avut emotii, dar asistenta permanenta, e-mailurile , sms -urile primite de la dumneavoastră si faptul ca la destinație am primit exact ce am solicitat au risipit aceste emotii . Pot sa declar ca sunt 100% mulțumit !!!

Deoarece am mai fost la acest hotel stiam aproximativ care sunt condițiile , dar dupa recomandarea agenției dumneavoastră am ales varianta de camera cu cele mai bune condiții si a fost foarte bine. Amplasamentul hotelului e de fapt motivul pentru care merita sa-l alegi ca destinație de vacanta si pentru care poti ...Este situată foarte aproape de cel mai mare oraș al insulei, nu prea exista plaja in apropierea hotelului......Despre Thassos și Oferte

Alte oferte de cazare în Thassos, Greece

Dacă Rachoni Bay Resort nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Thassos, Greece. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.