Caută
x
O vacanță reusită
9.2
9.2

Despre Hotel Athena Pallas Village, Sithonia, Greece

Amplasarea hotelului este foarte bună, ne-a plăcut foarte mult conditiile de cazare, foarte curat ,camerele foarte spatioase,grădinile, piscina,totul a fost foarte ok.

8.5
8.5

Despre Sithonia, Greece

Stațiunea este una dintre cele mai frumoase din Grecia cu foarte multe plaje,un loc superb.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Am colaborat foarte bine cu această agenție este prima dată când colaborăm si ne-a lăsat o impresie bună,sperăm să mai colaborăm si pe viitor.

Asa cum arata titlul am avut o vacanta reusita la Athena Pallas Village. Fara surprize neplacute, dar si fara surprize placute. Multumim Travel Planner pentru detaliile exacte furnizate. Cateva informatii folositoare, credem, pentru cei care au in vedere o vacanta in aces frumos resort. Numarul de stele corect este cel...Pentru a ajunge in statiunea cea mai apropiata- Neos Marmaras e recomandabil masina . Nu e departe dar e o panta incomoda de urcat.......Despre Sithonia și Oferte

Alte oferte de cazare în Sithonia, Greece

Dacă Hotel Athena Pallas Village nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sithonia, Greece. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați.