Caută
x
O vacanță reusită
9.2
9.2

Despre Hotel Athena Pallas Village, Sithonia, Grecia

Amplasarea hotelului este foarte bună, ne-a plăcut foarte mult conditiile de cazare, foarte curat ,camerele foarte spatioase,grădinile, piscina,totul a fost foarte ok.

8.5
8.5

Despre Sithonia, Grecia

Stațiunea este una dintre cele mai frumoase din Grecia cu foarte multe plaje,un loc superb.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Am colaborat foarte bine cu această agenție este prima dată când colaborăm si ne-a lăsat o impresie bună,sperăm să mai colaborăm si pe viitor.

Asa cum arata titlul am avut o vacanta reusita la Athena Pallas Village. Fara surprize neplacute, dar si fara surprize placute. Multumim Travel Planner pentru detaliile exacte furnizate. Cateva informatii folositoare, credem, pentru cei care au in vedere o vacanta in aces frumos resort. Numarul de stele corect este cel...Nu mi-a placut plaja despre care nu se discuta prea tare pe niciunde... Are cateva seslong-uri pe o fasie f ingusta de nisip. In apa sunt pietre mari, apa este putin adanca si dupa ce se termina pietrele incep algele si devine si mai putin adanca... Noi am mers la plajele din apropiere maxim 5 km in orice parte... i...9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Sithonia și Oferte

Alte oferte de cazare în Sithonia, Grecia

Dacă Hotel Athena Pallas Village nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sithonia, Grecia. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați." Travel Planner este o agentie serioasa, cu personalul eficient, insa ar fi o idee buna daca ar publica poze de la hoteluri ce sunt vizitate de agentie."

- Mihaela, economist, 27 ani | Impresii despre Travel Planner >>