Caută
x
Vacanța minunată
10
10

Despre Hotel Philoxenia (ex Bungalows), Sithonia, Grecia

Check-in a fost foarte rapid. Am completat datele personale și am primit cheile. Am luat și telecomanda pentru AC contra sumei de 20 euro, care ne-a fost restituită la plecare. Check-out-ul și mai rapid. Parcarea – deși am fost în fiecare zi plecați am găsit întotdeauna locuri de parcare. Camera dublă cu pat suplimentar foarte spațioasă dădea în cutea interioară unde m-a fascinat grădina bine întreținută. Atât dimineața (înainte de micul dejun), cât și seara după masă stăteam pe balcon (aveam o masă cu 4 scaune) și admiram peisajul (pentru că în rest pe unde am umblat era foarte uscat totul). Se făcea zilnic curățenie, ne aranjau pijamalele și patul (altfel decât le făceam noi), se aducea la 2 zile săpun. Mâncarea pentru micul dejun și cină a fost variată și gustoasă. Seara puteai servi, contra cost, bere, vin, apă (ceea ce faci și dacă ai fi mers la o tavernă). Piscina era animată seara (nu știu în timpul zilei cum era pentru că în fiecare zi am plecat din complex) pentru că majoritatea căutau să se conecteze la net și pentru că era locul cel mai apropiat de locul de joacă al copiilor, locul de socializare al copilului meu. Personal nu am folosit net-ul pentru că am închis telefonul – sunt plecată în vacanță, nu mai vreau e-mailuri. De obicei, coborârea spre plajă o făceam pe niște trepte pe lângă complex printr-o pădure de pini cu are un miros extraordinar, ajungeam în spatele unor taverne și de acolo pe plajă, iar urcarea prin cealaltă parte a complexului pe un drum ușor în pantă.

7.5
7.5

Despre Sithonia, Grecia

Am stat în Psakoudia - plaja cu nisip, destul de lată, cu intrare lină, cu ceva pietricele la mal, zone organizate cu sezlonguri unde nu se plătește în condițiile în care se consumă de la beach bar, zone largi pentru plaja pe prosop, liniște pe plajă. Am încercat să vedem cât mai multe plaje în zilele cu soare: la 4 km de la drumul principal am ajuns la plaja Ag. Nikolaos cu un nisip fin și niște valuri extraordinare, apoi am trecut prin Nikiti spre Ormos Panagias unde am admirat bărcile (ulterior am aflat că de aici se poate lua excursie către Muntele Athos). De aici pană la Portokali Beach - drumul este minunat de-a lungul apei unde vezi stănci, plantații de măslini și mulți pini (cu un miros extraordinar) – doar un minunat golf cu ape cristalin-transparente de o culoare turcoaz spendidă, culoare care s-a schimbat odată cu ploaia. La Metamorfosi plaja mi s-a părut destul de mică, dar când am ajuns la N. Marmaras am crezut că este doar un port. Mergând prin oraș am ajuns la plajă – fantastic – te dai jos din mașină și îți întinzi prosopul, nisip fin și apă limpede. Am avut și 2 zile cu ploaie în care am vizitat orașul Salonic și peștera Petralona, loc devenit in ultimii ani unul dintre cele mai vizitate obiective ale peninsulei Halkidiki, și satul Ouranopoulis. Recomand aceasta destinatie celor care își doresc un concediu linistit, celor care au copii, celor care vor să viziteze împrejurimile.

10
10

Despre Agenţia Travel Planner

Când ne-am gândit și hotărât să plecăm în concediu deja trecuseră toate reducerile și toate locurile erau ocupate. Am întrebat la mai multe agenții. Deja primisem e-mailuri că nu există disponibilitate. Îmi luasem gândul că voi merge anul acesta în Grecia și... dintr-odată primesc telefon de la agenția Travel Planner - putem pleca în Grecia. Seriozitatea și promptitudinea cu care ați răspuns solicitării mele mă onorează. Vă mulțumesc.

Am revenit cu placere la Philoxenia ...Conditiile sunt de 3 stele dar este f frumos ...Ne place linistea , mancarea , personalul .. Este un raport bun calitate pret ...desi toate par mai invechite , mai uzate dacat acum 5 ani cand am mers prima oara!...Nu mi-a placut plaja despre care nu se discuta prea tare pe niciunde... Are cateva seslong-uri pe o fasie f ingusta de nisip. In apa sunt pietre mari, apa este putin adanca si dupa ce se termina pietrele incep algele si devine si mai putin adanca... Noi am mers la plajele din apropiere maxim 5 km in orice parte... i...9,36
98% 13437 impresii

Mi-a placut modul cum am comunicat cu agentia. Au fost mereu atenti si mi-au trimis mesaje de informare etapizat pana la plecare (inclusiv cand eram la granita) si mesaj dupa terminarea sejurului. Faptul ca doresc feedback inseamna ca se respecta si sunt o agentie serioasa....Despre Sithonia și Oferte

Alte oferte de cazare în Sithonia, Grecia

Dacă Hotel Philoxenia (ex Bungalows) nu corespunde cerințelor dumneavoastră, vă rugam să incercați alte hoteluri din meniul de mai jos pentru o vacanță în Sithonia, Grecia. Pentru informații suplimentare despre cazare sau rezervări, nu ezitați să ne contactați."Ar trebui sa se cunoasca mai bine hotelurile cu care colaborati.Nu aveti contact direct cu hotelul, nu aveti reprezentant."

- marcu, liber prof., 44 ani | Impresii despre Travel Planner >>