x

Vacanta in Halkidiki Grecia 2020

oferte vacanta halkidiki grecia 2020

Vacanta Halkidiki, Grecia 2020

Meniu/Filtre

Vacante in regiunile Halkidiki, Grecia 2020

Halkidiki este cea mai frumoasa peninsula din nordul Greciei. Forma sa de trident, inseamna de trei ori mai multe destinatii de vacanta. Bratele sale Kassandra, Sithonia si Athos sunt celebre pentru plajele intinse, locurile de pelerinaj si farmecul local grecesc.

Kassandra
Sithonia
Athos (5)
Promotii (29)

Top propuneri pentru o vacanta in regiunea Halkidiki, Grecia (2020)

Halkidiki este ideal pentru urmatoarea ta vacanta: aici poti gasi oaza de relaxare, vacanta plina de activitati sau vizite culturale. Pachetele oferite de TravelPLanner includ hoteluri de 5, 4 sau 3 stele, potrivite cu bugetul tau. Sigur gasesti unul pe gustul tau. Uita-te prin propunerile noastre, pentru cele mai bune vacante, gandite pentru Halkidiki.

Impresii despre vacanta in Halkidiki, Grecia

Obisnuim sa intrebam turistii nostri despre experienta lor din vacanta pe care au petrecut-o in Halkidiki. Mai jos veti gasi cateva comentarii, pareri sau impresii despre hotelul sau sejurul petrecut in Halkidiki, Grecia.

86% recomandă Halkidiki

Rezultat obținut pe baza a 344 impresii

7,99
 • Statiunea este foarte frumoasa, cu multa verdeata, cu plaje multe si ape cristaline, paduri de pin , locuri care merita vizitate dar trebuie sa ai masina. Intre hotel si alte statiuni este distanta mare.

  Sorina economist , 48 ani
 • Stațiunea este foarte frumoasa si are plaje curate , linistite si foarte frumoase

  Vinerica Șofer , 26 ani
 • Stațiunea este foarte frumoasa si are plaje curate , linistite si foarte frumoase

  Vinerica Șofer , 26 ani
 • De fapt vorbim de Kriopigi , un satuc tipic grecesc unde putem gasi terase pentru toate gusturile si buzunarele , magazine generale , benzinarie si bancomate.

  George freelancer , 49 ani
 • statiune frumoasa, linistita, plaja buna,

  rusu economist , 45 ani
 • Este de luat in calcul si aceasta oferta

  Radu Adrian , 44 ani
 • Este un loc deosebit, o oaza de relaxare cu apa minunata, atmosfera placuta, privelisti de vis. O statiune de revenit!

  Damian Manager , 24 ani
 • Stațiune care trebuie vizitată, cu peisaje frumoase, plaja slăbuță, dar compensată de apa superbă. Taverne curate, gestionate de oameni foarte primitori, cu bucătărie foarte bună.

  Franga adm. , 48 ani
 • Nu toate plantele sunt ok.

  Marian Fotograf , 27 ani
 • Statiunea e ok, amplasarea hotelului este intre 2 localitati, Kalithea si Kriopigi, fiecare la o distanta de aproximativ 2km de hotel. Aeroportul cel mai apropiat se afla in Salonic, cam la 90 km distanta de hotel.

  Massi Reprezentant Marketing , 41 ani
 • Nu aș putea spune că este o stațiune, mai degrabă un sat tipic grecesc cu câteva hoteluri, buticuri și un camping la 1,5km lăsat de izbeliște.

  George , 48 ani
 • Statiune frumoasa cu multe plaje ce pot fi vizitate.

  Corina Economist , 40 ani

Oferte de cazare la hoteluri pentru vacante in Halkidiki, Grecia 2020

O vacanta in Halkidiki va fi mereu inspirata datorita varietatii de plaje si activitatii pentru petrecerea timpului in aer liber. Nu ratati ofertele speciale pregatite special pentru dumneavoastra. In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii sau rezervari, nu ezitati sa ne contactati.

 


"este ok, flexibila, rapida in oferta, cauta solutii la nevoile tuturor. Comunicare= 10 Eficienta= 10 Flexibilitate= 10 Corectitudine= 10"

- madalina, Economist, 43 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Litoral Grecia a obținut nota 8.3 pe baza a 1012 impresii.