x
oferte pentru vacante in insula ammouliani, grecia 2020

Insula Ammouliani este una dintre comorile secrete ale Greciei, singura insula populata din regiunea Macedoniei, un loc mai putin frecventat de turistii care prefera excursiile insulare, dar infrumusetat tocmai prin acest lucru: prin inocenta, prin liniste si printr-o atmosfera naturala si primitoare.

Plajele micute si rupte din povesti, cu nisipuri albe sau aurii, amestecate cu stanci si vegetatie bogata atrag doritorii de relaxare in natura si le asigura o atmosfera placuta printr-o oferta de facilitati exact atat cat trebuie pentru a nu deveni agasanta.

De ce sa alegeti Insula Ammouliani?

Este intima si linistita. Insula este mica iar majoritatea populatiei este condensata in zona portului, unde se afla si cele mai multe restaurante, locuri de cazare si de distractie pentru turisti. Faptul ca nu a fost expusa masei de turisti estivali atat de mult a facut-o sa isi pastreze inocenta si stilul clasic, fara a abuza de complexe hoteliere si resorturi de lux, dar in acelasi timp oferind confortul necesar unei excursii.

Ofera o varietate de plaje si golfuri. Sunt multe plaje cu nisipuri aurii si albe de-a lungul coastei unde turistii isi pot gasi refugiu, majoritatea accesibile pe jos, cu bicicleta, masina sau chiar cu cartul.

Plaja Alikes din vestul insulei este cea mai populara pentru ca este mare, detine un spatiu de camping, sezlonguri, o cantina si o cafenea. inotul si sporturile nautice sunt populare in aceasta zona.

Alte plaje placute sunt Ai-Giorgis si Megali Ammos, unde va puteti bucura de privelisti deosebite si de taverne cu fructe de mare, Tsaka, o plaja izolata si neatinsa din nordul insulei, sau Faka, un alt loc linistit si foarte bun pentru pescuit.

Este deschisa explorarii. In afara de linistea plajelor, in Ammouliani se pot face si plimbari la picior, cu bicicleta sau cu masina. Locuri care merita vizitate sunt santierul naval Arganas si biserica Aghion Nikolaos.

O alta metoda de explorare este un tur cu barca cu opriri la plajele de pe toata coasta insulei, turdisponibil zilnic din port.

Vizitarea grupului de insulite Denia din apropiere este o alta activitate ofertanta pentru barca. Acolo veti gasi plaje mici si frumoase, potrivite pentru pescuit.

Oamenii sunt calzi si primitori. Populatia insulei este de aproximativ 500 de locuitori permanenti, iar pe timpul verii numarul de oameni poate ajunge la 5000 datorita turismului. Oamenii de acolo sunt ospitalieri si bucurosi de vizite.

Important de retinut despre Ammouliani:

  • Cum ajungeti pe insula: Puteti ajunge pe insula luand feribotul din Trypiti, care se afla la aproximativ 10 kilometri de Ouranopolis, in peninsula Muntele Athos. De acolo pleaca cele mai multe feriboturi catre Ammouliani.
  • Unde va cazati: Sunt cateva hoteluri unde va puteti caza: Hotel Ismini, Hotel Thalassa, Hotel Ammouliani,Hotel Sunrise sau complexul Agionissi Resort. in afara de acestea mai exista hanuri, vile si apartamenterustice pe care multi turisti le prefera datorita ospitalitatii proprietarilor si al specificului rustic.
  • Ce mancati: Fiind o asezare insulara, fructele de mare si pestele vor fi prezente in prim-plan la cantinele si tavernele de pe plaje si din oras, dar meniurile sunt de asemenea bogate in salate si mancare traditionala greceasca.

Insula Ammouliani este o destinatie recomandata celor care iubesc intimitatea si sentimentul de coplesire pe care il ofera un loc inconjurat de ape, celor care iubesc natura si frumusetea nealterata a acesteia. Ea va asteapta cuminte si linistita sa ii testati plajele argintii si apele albastre.


"Despre agentie numai cuvinte de lauda, incepand de la alegerea hotelului , rapiditatea si promtitudinea cu care mi sa raspuns si tot odata flexibilitatea achitarii sejurului.De ceva ani imi fac vacantele in stainatate si am plecat cu diferita agentii, printe care unele cu nume foarte cunoscut, care cate o data mau dezamagit. Anul acesta am ales TRAVEL PLANNER si voi ramane client fidel si voi pleca cu aceasta agentie de cate ori voi avea ocazie. Este singura agentie care in ziua plecari in vacanta mia trimis un sms in care imi ura drum bun si un sejur placut+ un nr de tel in cazul in care am ..."

- Iordache, Administrator, 38 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Litoral Grecia a obținut nota 8.3 pe baza a 1012 impresii.