despre travel planner

Ai putea sa alegi Travel Planner pentru ca:

Travel Planner iti ofera toate informatiile necesare, te ajuta sa alegi cea mai buna varianta calitate / pret si are grija ca vacanta ta sa fie una reusita.

- Asociatiile si institutiile de stat ne-au apreciat eforturile si ne-au acordat numeroase premii si trofee pentru activitatea din ultimii 8 ani.
- Ne bucuram de aprecierea partenerilor si a hotelurilor colaboratoare care de asemenea ne-au acordat numeroase premii si recunoasteri.
- Nu am fi putut obtine aceste aprecieri fara ajutorul celor care au avut incredere in noi, asadar va multumim.


Impresii despre agentia Travel Planner

In aceasta sectiune "despre noi", cele mai multe companii scriu texte plictisitoare si lungi prin care isi etaleaza "succesurile". Noi am hotarat sa ii lasam pe turisti sa spuna despre noi. Multumim celor care ne-au apreciat insa si mai mult celor care ne-au criticat.

98% recomandă Agenția TravelPlanner

Rezultat obținut pe baza a 11133 impresii

9,29
 • am beneficiat de servicii profesioniste oferite de angajati de aceea am ales de mai multe ori seviciile firmei oferite cu multa amabilitate si promptitudine de dna.MARIANA BECHES

  CROITORU MARIA MAGDALENA pensionar , 61 ani
 • nota 10! eu sunt clienta veche a acestei agentii si nu as schimba-o pentru nimic, este de un profesionalism cum rar mi-a fost dat sa vad in tara noastra. Multumesc Mihaelei Miu pentru atentia acordata si pentru promptitudine, raman in continuar...

  mihaela petrean as. manager , 39 ani
 • Am colaborat foarte bine cu această agenție este prima dată când colaborăm si ne-a lăsat o impresie bună,sperăm să mai colaborăm si pe viitor.

  Lazăr simona Manager Pensiune , 37 ani
 • O agenție care știe să-și respecte clienții are numai de câștigat. În orașul în care stau sunt foarte multe agenții cu oferte bune dar prefer Travel Planner care e la 200 km distanță de mine. Felicitări!

  Cristina , 30 ani
 • o agentie de turism pe care sigur o voi alege pentru vacantele viitoare, d - soara mihaela miu foarte amabila , ne- a dat toate informatiile necesare pentru sejur!

  truica ionel inginer , 54 ani
 • o agentie de turism cu personal informat, domnisoara mihaela mi a dat toate informatiile despre hotel si despre nessebar, o agentie pe care sigur o voi alege pentru vacantele viitoare felicitari pentru profesionalism

  ileana truica asistenta medicala , 49 ani
 • Un prim contact telefonic si apoi totul a decurs eficient si simplu prin e-mail , culminand cu informarea ca vom fi cazati la cinci stele fara costuri suplimentare desi efectuasem plata pentru servicii de patru stele . Am povestit si am re...

  Toni Reprezentant comercial , 50 ani
 • Despre agenție, la modul cum a decurs aceasta vacanta, fara niciun fel de inconvenient sau impediment, impresia este că am interacționat cu agenție de turism ireproșabilă. Am apreciat fiecare msg primit din partea agenției, majoritatea cu...

  Bogdan B. Jurist , 29 ani
 • Travel Planner ramane agentia noastra de suflet, sunt impecabili ca de obicei, sper ca pe viitor sa isi extinda ofertele in mai multe locatii. Mult succes!

  Maria expert contabil , 53 ani
 • Agentia si.a facut treaba peste asteptari. A fost prima data cand am facut o rezervare prin aceasta agentie dar clar ca nu o sa fie si ultima. A fost placut sa stiu ca agentia se intereseaza de tine si dupa ce ti.a luat banii.

  Ionut Economist , 33 ani

"Agentia si-a facut treaba intr-un mod profesionist si m-a indrumat catre cea mai buna alegere. Felicitari. In mod sigur voi mai apela la aceasta agentie."

- Serbu Razvan Ion, Director General Agentie de publicitate, 44 ani | Impresii despre Travel Planner >>

a obținut nota 8.24 pe baza a 522 impresii.