despre travel planner

Ai putea sa alegi Travel Planner pentru ca:

Travel Planner iti ofera toate informatiile necesare, te ajuta sa alegi cea mai buna varianta calitate / pret si are grija ca vacanta ta sa fie una reusita.

- Asociatiile si institutiile de stat ne-au apreciat eforturile si ne-au acordat numeroase premii si trofee pentru activitatea din ultimii 8 ani.
- Ne bucuram de aprecierea partenerilor si a hotelurilor colaboratoare care de asemenea ne-au acordat numeroase premii si recunoasteri.
- Nu am fi putut obtine aceste aprecieri fara ajutorul celor care au avut incredere in noi, asadar va multumim.


Impresii despre agentia Travel Planner

In aceasta sectiune "despre noi", cele mai multe companii scriu texte plictisitoare si lungi prin care isi etaleaza "succesurile". Noi am hotarat sa ii lasam pe turisti sa spuna despre noi. Multumim celor care ne-au apreciat insa si mai mult celor care ne-au criticat.

98% recomandă Agenția TravelPlanner

Rezultat obținut pe baza a 14463 impresii

9,38
  • E a-l treilea an consecutiv când colaboram cu agentia Travel Planner și a fost totul ok. Foarte mulțumit de colaborare. Cu siguranță o sa mai apelam la serviciile firmei.

  • De trei ani de când am ales litoralul bulgăresc am achiziționat biletele numai prin această agenție și am fost pe deplin mulțumiți! Am recomandat-o cu mare placere și altor cunoștințe! Vă mulțumim sunteți cei mai buni!

  • Travel Planner este agentie serioasa, care respecta clientul si il informeaza corect. Faptul ca de ani de zile (7-9ani) colaborez cu aceasta agentie spune totul.Nota 9-10

  • Imi place foarte mult cum se ocupa agentia de noi si relatiile de colaborare si informare tot timpul anului, pe care le practica. Suntem niste turisti modesti, cu putine solicitari de sejururi, din motive obiective, si totusi simtim ca suntem ba...

  • Remarcabil. Din pacate nu pot fi facuti vinovati de conditiile oferite in realitate de Duni Resort, mai ales atunci cand nu au nici o legatura cu asteptari de 4*. Cu siguranta voi mai apela la serviciile Travel Planner.

  • Ideea este ca am rezervat o camera cu vedere la mare, chiar a fost notat pe voucher acest lucru si am fost asigurat de acest aspect, dar cand am ajuns acolo nu am primit acest tip de camera. Cei de la hotel au spus ca nu fac rezervari cu vedere...

  • In privinta agentie numai de bine, am colaborat f bine cu dna Mariana care s a ocupat de noi de la inceput de la cumpararea biletelor pana la revenirea in tara.

  • In privinta agentie numai de bine, am colaborat f bine cu dna Mariana care s a ocupat de noi de la inceput de la cumpararea biletelor pana la revenirea in tara.

  • Oferte de vacanta foarte bune si personal atent la detalii. Am recomandat-o unor priteni si au fost si ei la randul lor multumiti. Recomandam in continuare cu drag.

  • Cred ca este al cincilea an la rand cand folosesc serviciile agentiei si sunt foarte multumit. Nu am avut niciodata probleme in sensul sa nu primesc serviciile contactate. Personalul companiei a fost de fiecare data prompt, nu sunt genul celor c...


"Despre agentie pot sa spun ca a fost foarte prompta cand am procurat voucherul si nu am avut probleme la cazare, chiar daca am cerut doua camere alaturate, fiind in concediu cu inca o familie."

- TURCU, inginer, 46 ani | Impresii despre Travel Planner >>

a obținut nota 8.25 pe baza a 891 impresii.