despre travel planner

Ai putea sa alegi Travel Planner pentru ca:

Travel Planner iti ofera toate informatiile necesare, te ajuta sa alegi cea mai buna varianta calitate / pret si are grija ca vacanta ta sa fie una reusita.

- Asociatiile si institutiile de stat ne-au apreciat eforturile si ne-au acordat numeroase premii si trofee pentru activitatea din ultimii 8 ani.
- Ne bucuram de aprecierea partenerilor si a hotelurilor colaboratoare care de asemenea ne-au acordat numeroase premii si recunoasteri.
- Nu am fi putut obtine aceste aprecieri fara ajutorul celor care au avut incredere in noi, asadar va multumim.


Impresii despre agentia Travel Planner

In aceasta sectiune "despre noi", cele mai multe companii scriu texte plictisitoare si lungi prin care isi etaleaza "succesurile". Noi am hotarat sa ii lasam pe turisti sa spuna despre noi. Multumim celor care ne-au apreciat insa si mai mult celor care ne-au criticat.

98% recomandă Agenția TravelPlanner

Rezultat obținut pe baza a 16362 impresii

9,41
 • doua zile am cautat o oferta pentru Albena, si dintre toate agentiile de turism Travel Planner mi-a oferit cel mai bun pret , raspuns foarte rapid si o comunicare excelenta In mod sigur o sa mai apelez la ei

  CRUCIANU ADMINISTRATOR FIRMA , 53 ani
 • Am fost multumiti de colaborarea cu agentia, totul s-a desfasurat usor si organizat, am primit mesaj la sosirea in Bulgaria cu numarul de contact pentru asistenta (de care nu am avut nevoie), iar hotelul a tinut cont de rugamintea facuta de agen...

  Ana , 36 ani
 • Am plecat de cel putin 10 ori cu voi,deci asta cam spune totul.Atat eu,cat si prieteni si cunostinte. Imi pare rau ca Mariana nu mai face parte din echipa voastra.Am colaborat foarte bine cativa ani buni.

  Niculae Vanzari , 42 ani
 • Este primul an in care am ales aceasta agentie. Am ales-o , in primul rand, datorita preturilor imbatabile pentru vacanta pe care o cautam. Ulterior am descoperit ca nu doar acesta era singurul lor atuu. Ci si grija fata de client, fata de sa...

  Sanda ecolog , 51 ani
 • O agenție promptă și serioasă! Ps ma-ti cucerit cu acele mesaje cu sfaturi înaintea plecării , se vede ca sunteti atenti la cele mai mici detalii! Va mumtumesc+

  Răzvan Referent , 26 ani
 • Despre agentie numai cuvinte de lauda.Personal amabil,prompt receptiv la solicitarile clientului.dealtfel sunt o clienta veche,nu este pentru prima data cand merg prin aceasta agentie.

  Iuliana Economist , 57 ani
 • Am apreciat ca in momentul in care hotelul in care am facut rezervarea initial (Laguna Beach) a anuntat ca nu ne mai poate primi din cauza unui overbooking, agentia a intervenit in numele nostru si a reusit sa ne gaseasca o alta optiune de cazar...

  Anamaria
 • Numai cuvinte de lauda, o agenție și personal de nota 10, va recomand cu mare drag, este a patra vacanta alaturi de ei și va pot spune că sunt cei mai serioși :)

  Daniel Consilier , 43 ani
 • Agenția super ok..chiar în timpul sejurului am sunat la agenție sa cerem o oferta pentru Roma dar din păcate nu am putut sa colaboram iar deoarece încă nu aveți contracte active cu Italia. Nota 10 agenției...

  Radu Specialist Transporturi , 33 ani
 • Agenția care are grijă de vacanța ta. Cel mai mult îmi plac mesajele pe care le primești de la agenție. Am impresia că altcineva se ocupă în permanență ca totul să fie foarte bine. Doamna Miu este agentul de turism perfect!

  CHIRIAC profesor , 44 ani

"sunt foarte multumita de agentie.am apreciat foarte mult faptul ca doamna Mariana s-a straduit mult sa ne mute de la Atlas la Melia si a reusit.Felicitari doamnei Mariana si intregului colectiv care a facut asta!am salvat numarul de telefon si o sa cer oferte si in continuare!"

- MARINESSCU, chimist, 40 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Litoral Grecia a obținut nota 8.3 pe baza a 1012 impresii.