x
 • Insula Thassos

  La doar 500 km de Bucuresti, Thassos este una din destinatiile preferate si ofera experiente de vacanta placute pentru oricine

  vezi ofertele

  -35% reducere

  oferte all inclusive pentru vacante in grecia 2017
 • Hotel Alexandra Beach

  la doar 20 metri de plaja cu nisip si pietricele. Hotelul este inconjurat de o gradina cu vegetatie mediteraneana si ofera vedere panoramica spre goful Pefkari.

  vezi oferta

  - 20% reducere

  oferte all inclusive pentru vacante in grecia 2017

Oferte all inclusive Grecia - vacante 2017

Oferte pentru vacante all inclusive in Grecia 2017

Daca v-ati hotarat sa optati pentru o vacanta all-inclusive in Halkidiki, Riviera Olimpului, Thassos sau alte destinatii populare ale Greciei, Travel Planner a strans pentru dumneavoastra cele mai avantajoase oferte hoteliere, cu servicii de inalta calitate si cu activitati diverse incluse in pachet. Alegeti regiunea favorita si hotelul care se potriveste cel mai bine cu bugetul si nevoile dumneavoastra.

Selectii (70)
Early booking (254)
Promotii (267)
oferte septembrie (17)
Sortează după
Meniu/Filtre
94 hoteluri
  mai sunt 74 hoteluri

  "Jos palaria... Iesim din tara in concedii de foarte multi ani...in 90% din cazuri am folosit serviciile diverselor agentii...este pentru prima data cand intalnim o agentie profesionista pentru clientii sai ! FELICITARI ... ati reusit sa faceti diferenta ! FELICITARI si pentru modul de comunicare ...oferte, contract, restul documentelor + promptitudine exemplara ! In mod cert vom mai folosi serviciile dvs."

  - Adrian - Timisoara, Intreprinzator privat, 36 ani | Impresii despre Travel Planner >>

  a obținut nota 8.24 pe baza a 522 impresii.